Baleset történt kedden Zuglóban a Thököly úton, ahol Peugeot ütközött a menetrend szerint közlekedő BKV-busszal. A balesetet okozó nő mobilozott, azt sem tudta hol van, így nem vette észre a buszt sem. Mások hülyesége miatt a busz egyik utasa csúnyán összetörte magát, kórházba vitték.

Balra akart kanyarodni

Információink szerint a Peugeot 508 és a 7E jelzésű Volvo csuklósbusz egy irányba, a Baross tér felé tartottak, amikor a Peugeot vezetőnője a Szabó József utcánál balra akart kanyarodni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összetört a Peugeot

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mobilozott a vétkes sofőr

A probléma az volt, hogy a külső sávban haladt, ahonnét kizárólag egyenesen vagy jobbra kis ívben lehet tovább haladni, ráadásul nem is figyelt 100 százalékban a vezetésre, ugyanis menet közben telefonált.

Nem vette észre a buszt

A nő azt sem vette észre, hogy mögüle, a belső buszsávban érkezik a 7E járat. A hölgy balra kanyarodott, a busz pedig a bal hátsó ajtajának ütközött, amitől a Peugeot a sarkon álló fának rohant.

Összenyomódott a Peugeot eleje

Nem volt bekapcsolva sem a vétkes sofőr

A busz az ütközéstől áttért a menetirány szerinti bal oldalra és a járda mellett tudott megállni, szerencsére szemből senkivel sem ütközött. A nyomok alapján az okozó sofőr nem használta a biztonsági övét, így örülhet, hogy könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt.

Az utazás a fánál ért véget

Összetörte magát egy utas

A busz fedélzetén jónéhány utas tartózkodott, a vészfékezés hatására többen elestek, közülük egy fiatal lánynak az álla és az egyik térde sérült meg, ő nem is tudott lábra állni, úgy tolták be a mentőbe, a röntgen fogja megmutatni, mennyire komoly a sérülése. A busz vezetője nem szenvedett sérülést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A busz jobb eleje sérült

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.