Brutális csattanással ütközött össze egy Ford és egy teherautó kedd délelőtt Gyál és az M5-ös autópálya közötti bekötőúton. A frontális ütközés során súlyosan megsérültek a személyautóban ülők.

Frontális ütközés

Információink szerint a baleset a 4602-es bekötőúton Gyál és az M5-ös között, nagyjából a gyáli temető magasságában történt. Frontálisan ütközött egy Ford és egy teherautó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnyán összetört a Ford

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elrántotta a kormányt

Úgy tudjuk, hogy a Ford az M5-ös felől érkezett, valamiért jobbra lecsúszott a padkára, elrántotta a kormányt, átsodródott a bal oldalra, ahol a Gyál felől érkező MAN teherautó jobb elejének csapódott, majd az árokba pördült.

A teherautó eleje is kapott

Feszítővágóval emelték ki

A Ford Focusban utazó férfi és nő egyaránt súlyosan sérült, a teherautó vezetője sértetlen maradt, az autóból feszítővágó segítségével tudták csak kiemelni a sérülteket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felgyűrődött a Ford

Törmelékek az úton

Drámai ütközés volt

Csoda, hogy túlélték az autóban ülők

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.