Az 50 éves debreceni férfi hazafelé menet úgy döntött letöri a visszapillantó tükröket az autókról, némelyiknek pedig betöri az ablakát. Szerencsére elkapták, de akinek nincs biztosítása, annak sokba kerül ez a garázdaság.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 20-án nem sokkal éjfél után érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen személy Debrecenben a Petőfi téren gépkocsikat rongált meg.

Ezt olvastad már? Kattints a címre! VV Fannit magatehetetlen állapotban cipelte autójához a gyilkossággal vádolt férfi

A járőrök 10 percen belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. István helyi lakost.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az 50 éves férfi a bejelentést megelőzően négy parkoló személygépkocsi visszapillantó tükrét letörte, illetve az egyik szélvédőjét egy kővel bedobta.

Ez is durva eset, nem messze Debrecentől: A saját gyermeküket zárták a tűző napon parkoló autóba a szülők Nyíregyházán, a rendőrök törték fel az autót

A rendőrök a férfit előállították és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ha az 50 éves férfit elítélik, akár három év börtönt is kaphat. Ezzel persze nem sokra mennek azok az autótulajdonosok, akiknek még ma meg kell csináltatniuk a visszapillantó tökröt vagy éppen a szélvédőt.

Ez nem csak sokba kerül, de rengeteg utánajárással is jár, ezt pedig nem tudják behajtani az idióta férfin, aki látszólag minden ok nélkül tette tönkre az autókat.

Erről hallottál? Előre megásták a luxusautó-kereskedő sírját, majd különös kegyetlenséggel végeztek vele

Kiemelt kép forrása: rendőrség