A fővárosi rendőrök egy férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint hagyatékát kábítószerbe fektette.

Nagyobb összeget örökölt

Az eljárás adatai alapján egy 37 éves férfi nagyobb összeget örökölt 2021-ben, amiből drogbizniszbe kezdett: kábítószert vett, amit továbbértékesített, valamint egy autót, amivel a megrendeléseit házhoz fuvarozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rajtaüttöttek a férfin

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának beosztottai 2022. február 16-án délelőtt 22. kerületi lakásánál ütöttek rajta a férfin, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály bevonásával elfogtak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Rengeteg drog volt nála

Lakásán és autójában összesen bruttó 462 gramm amfetamint foglaltak le, melynek feketepiaci értéke közel 1,3 millió forint.

Ez volt a lakásban:

5,5 millió forint

Ezenkívül simítózáras zacskók, digitális mérlegek, SIM kártyák is előkerültek, illetve egy-egy átalakított flakon és tűzoltókészülék, amelyek belsejébe a férfi kábítószert rejtett. A rendőrök lefoglalták Sz. Imre többmilliós autóját és közel 5,5 millió forintot is, írja közleményében a police.hu.

Nem tett vallomást

 A nyomozók a 37 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására; vallomást nem tett. A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el. ​​A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels