Garázdaság vétsége miatt állítja bíróság elé a Győri Járási Ügyészség azt a férfit, aki ököllel ütötte a bíróság ajtaját Győrben azért, hogy bejusson oda, majd letolt alsógatyával mutogatta magát a zebrán.

Kerékpárral érkezett a bíróságra

Az egyik győri férfinak dolga volt a helyi bíróságon még nyáron. Kerékpárral érkezett az épülethez, amit a rendőrség szolgálati járműveinek fenntartott parkolóhely melletti közúti jelzőtáblához láncolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A bicikli miatt vesztek össze

Egy szolgálatban lévő, szintén a bíróságon megjelenő rendőrőrnagy jelezte a távozó férfinak, hogy akadályozza a szolgálati járművekkel való parkolást az erre a célra fenntartott helyen, ezért a férfi visszament az épületbe és megkérdezte a bíróság egyik alkalmazottjától, hogy hova zárhatja a kerékpárját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ököllel verte az ajtót

Az útbaigazítást követően a férfi dühöngve távozott az épületből, az utcán is folytatta a hangoskodást, szidta a bírósági teremőröket, majd visszafutott a bíróság bejáratához, ököllel verte az ajtót és hangosan követelte, hogy engedjék be.

Káromkodott a bíróságon

Mivel nem nyert bebocsátást, obszcén jelzőket kiabálva hangoskodott még darabig, valamint tovább ütötte az ajtót, végül eltávolodott az épülettől.

Letolta a gatyáját

Ezután a közeli zebrán letolta az alsógatyáját, hogy megmutassa az arra járóknak, hogy mekkora heresérve van neki a bíróság miatt. A férfi cselekményének végül rendőri intézkedés vetett véget.

Pénzbüntetést kértek rá

Gál Katalin Zsuzsanna, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője az esettel azt mondta, hogy büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kértek a vádlottra.

Meztelenül karambolózott

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt egy 71 éves férfi miután valószínűleg megölte feleségét meztelenül autóba ült és nekihajtott egy teherautónak, nem élte túl az ütközést. Az eset tavaly novemberben történt Dörgicsén.

Gyilkosság majd öngyilkosság

A balesetet megelőzően Gábor és neje háza teljesen leégett, a romok között megtalálták az asszony holttestét. A férfi megölte élete párját, felgyújtotta a hegyoldalban lévő ingatlant, majd kocsiba ült és ilyen furcsa módon végzett magával.

Két holttestet találtak

Az épület teljesen megsemmisült, szó szerint porig égett.  A házban tartózkodott a pár 15 éves lánya is. A tűz oltásakor valójában két nő holttestet találtak. Az egyik holttest a ruha nélkül vezetve teherautó alá hajtó Cs. G. felesége, a másik holttest pedig a közös, 15 év körüli lányuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: illusztráció