Amint arról a Kékvillogó is beszámolt meghalt egy 34 éves nő az Ozora Fesztiválon. Mostanra kiderült, a nő önkezével vetett véget az életének.

Holttestet találtak

Ahogyan azt portálunk is megírta életét vesztette egy fiatal nő az Ozora Fesztivál területén – erősítette meg a hírt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A rendőrségre augusztus 6-án, vasárnap reggel nyolc óra körül érkezett jelzés arról, hogy az Igar-Dádpusztán lévő fesztivál fás-bokros területén egy nő holttestére bukkantak. Megállapították, hogy az elhunyt egy 34 éves belga állampolgár. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyomozást indítottak

A helyszínen idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. Az ügyben a Sárbogárdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított, mely jelenleg is folyamatban van – tájékoztatott a vármegyei főkapitányság korábban, mostanra pedig kiderült, a belga nő valóban önkezével vetett véget az életének.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megölte magát

A Blikk ugyanis biztos forrásból megtudta, hogy a 34 éves nő a fesztivál területén található erdős részen felakasztotta magát. Az informátor szerint a nő egy 4-5 fős baráti társasággal érkezett a fesztiválra, együtt sátoroztak le, majd a nő a halála előtti éjjelen magukra hagyta őket, az erdős részre ment, majd végzetes döntést hozott.

Nem voltak meglepődve a barátok

A barátai nem voltak meglepődve, hogy megölte magát, nem volt sírógörcsük, meg hasonló. Miután a rendőrség kihallgatta őket, elhagyták az országot. Már külföldön, otthon vannak„- mondta a forrás.

Depressziós volt

A teol.hu információi szerint egyébként a nő depressziós volt már egy ideje, barátai pedig abban bízva vitték el a rendezvényre, hogy azzal „kibillenthetik” ebből az állapotból.

2015-ben egy holland férfi halt meg

2015-ben egy holland férfi halt meg az Ozora Fesztiválon, halálát szívmegállás okozta. “A mentősök egy ideig a táncparketten próbálták újraéleszteni, majd hoztak egy mentőágyat és betették a mentőautóba. Nagyjából húsz perc után azonban a mentőorvos kiszállt és azt mondta, sajnos meghalt a férfi” – írta akkor a Blikk.

Nyugtatót adtak

„Láttam, hogy egy fiatal hölgy is vele van, őt azonnal betették a jármű első ülésére, gondolom nyugtatót adtak neki” – mondta egy fesztiválozó.

Nem merült fel bűncselekmény gyanúja

A helyszínen azt beszélték, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, de a rendőrség nem erősítette meg az információt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Közigazgatási eljárás indult.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: tragédia történt az idei fesztiválon. Fotók: olvasói felvételek.