A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bűntette miatt indult büntető ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2019 májusában halálra verte az ivócimbojárát, majd a mobiltelefonját és a ruháit is elvitte.

Együtt italoztak

A vádlott korábbról ismerte a hajléktalan, italozó életmódot folytató férfit, vele több alkalommal együtt italozott a sértett tatabányai kertjében. A vádlott 2019. május 2-án 15:17 és 20:30 között – közelebbről meg nem határozható időpontban – megjelent a sértettnél a kertjében található bódéban.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ütötte-rúgta

Ott tartózkodása során a vádlott ismeretlen okból bántalmazta az ittas állapotban lévő férfit, majd testszerte, több alkalommal ököllel ütötte, rúgta a fejét, rúgta, megtaposta a mellkasát, nyakát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ki is fosztotta

Ezt követően a vádlott a földön fekvő, még életben lévő sértett ruházatában lévő mobiltelefonját eltulajdonította, majd még aznap este értékesítette azt.

Visszament

A vádlott 2019. május 21-én hajnalban visszament a sértett kertjébe, majd a bódéban a földön, holtan fekvő sértettől eltulajdonította a sértett tulajdonát képező ruhaneműket is.

FRISS!

Meghalt

A férfi a bántalmazást követően a helyszínen életét vesztette, halálát fulladás okozta. Az ügyészség közleménye szerint a férfi a bántalmazás után még szenvendhetett egy ideig, mire életét vesztette.

Vádemelés

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a vádlottal szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bűntettének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. 

Élete végéig börtönben maradhat

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a különös visszaeső vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést szabjon ki és tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció