Szörnyű baleset történt december 17-én Ercsi közelében: az autóbalesetben egy vasvári asszony vesztette életét, a kocsiban pedig egy kisgyermek is ült, akit kórházba szállítottak.

Egy olvasó hívta fel a figyelmet

A tragédiáról a 112press.hu számolt be, mint írták egy olvasójuk kereste meg a szerkesztőségüket, azt követően, hogy a híradásokban hiába kutatott a baleset részletei után. Azt feltételezte, hogy szándékos ellhallgatás állhat a háttérben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ember meghalt

Ezt követően a portál kiderítette, hogy valóban baleset történt az emíltett helyen, az egyik sérült pedig másnap, a kórházban meghalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt közölte a rendőrség

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a 112Press kérdésére válaszolva arról tájékoztatott, hogy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. december 17-én 18 óra 47 perckor a 6204-es számú út 3-as kilométerszelvényében, Ercsi térségében.

FRISS!

Áttért a szembe sávba

Mint közölték egy személygépkocsi közlekedett Ráckeresztúr irányából Ercsi irányába, haladása során a 45 éves vasvári férfi által vezetett jármű letért az útról és a menetirány szerinti bal oldali árokba hajtott, majd fának ütközött.

Egy gyermek is ült a kocsiban

A baleset során a gépkocsi utasait, egy 3 éves gyermeket és egy 35 éves nőt, a mentők kórházba szállították, azonban a hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

Ez is érdekelhet:

Kirepült az autóból

A portál úgy tudja, hogy az asszony szintén vasvári, három gyermek édesanyja. Információik szerint a nő az ütközéskor kirepült a Fordból, ami arra utal, hogy nem használta a biztonsági övét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels