Élete legborzasztóbb karácsonya vár arra a férfira, aki a napokban autójával árokba borult Ercsinél, felesége pedig kirepült az autóból. A 35 éves nő másnap a kórházban meghalt. Levente három gyermekkel maradt egyedül.

Baleset Ercsinél

Súlyos baleset történt december 17-én a 6204-es számú út 3-as kilométerszelvényében, Ercsi térségében Egy személygépkocsi Ráckeresztúr irányából Ercsi irányába haladt, amikor lesodródott az útról és a menetirány szerinti bal oldali árokba hajtott, majd fának ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba vittek egy nőt

A baleset során a Ford márkájú gépkocsi utasait, egy 3 éves gyermeket és egy 35 éves nőt, a mentők kórházba szállították. A háromgyermekes anya másnap a kórházban meghalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az unokahúgát vitte haza

A baleset érintettje a Vasváron élő Sándor Levente és családja. A férfi éppen az unokahúgát fuvarozta haza, amikor a céltól néhány kilométerre lesodródtak a kocsijukkal az útról. A gyerekülésben helyet foglaló hároméves kislány és a biztonsági övvel bekötött sofőr karcolásokkal megúszta, de a hátul ülő felesége kirepült az ablakon.

Gyorsabban ment a kelleténél

„Már besötétedett, és valószínűleg egy kicsit többel is mehettem a kelleténél. Hiába vagyok tapasztalt, rutinos sofőr, és hiába voltak téli gumik az autón, egy kanyarban a nyálkás útról lesodródtunk, elveszítettem az uralmat az autó felett” – idézte fel a baleset körülményeit a Blikknek Levente.

Nem volt bekötve a felesége

„Egy mélyebb árokba borultunk, a kocsi az oldalán pördült meg egyszer. A párom mögöttem ült hátul, nem volt bekötve. Az üvegen keresztül beverte a fejét egy fába és kiesett” – mondta a háromgyermekes családapa.

Felelősnek érzi magát

„A halálba vittem a párom, ez a legnagyobb büntetés számomra. Aki fogja a kormányt, az felelős mindenért. Nekem semmi bajom nem lett, de bárcsak én haltam volna meg a párom helyett”.

Nem tudott segíteni a feleségén

A 46 éves férfi azt mondta, hogy a baleset után próbált beszélni feleségéhez, de már nem tudott segíteni rajta. „Akkor még bíztam benne, hogy túlélheti, de gyorsan elszállt minden remény”.

Három gyermeket neveltek

A baleset után sokáig küzdöttek a nő életéért, végül a székesfehérvári kórházba szállították, ahol másnap reggel elhunyt. A tragikus sorsú Marianna és férje három gyermeküket neveltek, a 6 éves Noémit, a 11 éves Rékát és a 13 esztendős Flóriánt.

Az egyik gyerek autista

Flórián autista és több mentális betegséggel is küszködik, ezért egy speciális iskolába jár, és az átlagosnál is több figyelmet igényel. A mindössze 35 éves édesanyjuk minden szeretetet, támaszt megadott a gyerekeknek, ő volt a család központja, az ő szerepét most a férjének kell átvennie.

El tudott búcsúzni feleségétől

„A kórházban még elbúcsúzhattam tőle, de életem legnehezebb feladata csak ezután következett. A gyerekeket leültettem, majd elmondtam nekik a szörnyű igazságot, hogy az anyukájuk nem jön haza többé. A kocsi jócskán összetört, de még használható. Viszont én biztosan nem vezetem többé”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így segíthet a családon

Vasváron egy jótékonysági sütivásárt rendeznek december 28-án a család számára, de aki anyagilag támogatná őket, az alábbi számlaszámra utalva megteheti: Raiffeisen Bank: 12094507-01603426-00100005 Számlatulajdonos: Sándor János Levente

Kiemelt kép: