Tolakodás miatt tört ki a balhé az esztergomi élményfürdőben. A verekedés áldozata az élettársával és családjával várt a pénztár előtti sorban, azonban egy férfi mögülük előre kéredzkedett.

Élményfürdőben álltak sorban

2020. július 18-án egy férfi az élettársával és a családjával állt sorban jegyért, hogy bejuthassanak az esztergomi Aquasziget élményfürdőbe, azonban arra egyikük sem számított, hogy a családi kiruccanásból büntetőeljárás fog kerekedni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ebben az esztergomi fürdőkomplexumban verekedtek

Eléjük furakodott egy férfi

A sértett és családja előtt állt sorban a későbbi vádlott és két másik személy, akikhez érkezett egy újabb társuk is, egy férfi, aki a parkolás után kívánt csatlakozni hozzájuk. A későn érkező férfi előrefurakodott, de eközben a sértett élettársának a derekához hozzáért.

Nemrég történt

Kitört a vita

Az érintés feltűnt a nőnek is, aki ezt szóvá tette, amiből hamar kialakult a vita a két társaság között. A veszekedés során a sértett végig az élettársa mellett állt ki.

Tettlegességig fajult a helyzet

A két társaság veszekedése odáig fajult, hogy a család előtt álló egyik férfi ököllel arcon ütötte a vitapartnerét. Az ütés következtében a férfi arcán zúzódásos sérülés keletkezett, de a sértett orrvérzést és az orrán fél centiméteres repesztett sérülést is elszenvedett.

Komolyabb baj is történhetett volna

A vádirat szerint a sérülések nyolc napon belül gyógyultak, azonban könnyen bekövetkezhetett volna a nagyobb baj is, hiszen a támadott testtájék nagyon érzékeny, az ütés pedig 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására is alkalmas volt.

Ez is érdekelhet

Felfüggesztettet kapott

Az Esztergomi Járásbíróság 2020. december 21-én hozott büntetővégzésében a támadóval szemben 1 év 10 hónap – 4 évre felfüggesztett – börtönbüntetést szabott ki. A végzés 2021. január 7-én jogerőre emelkedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrségi illusztráció – Forrás: Police.hu