Összeverekedett két férfi Kaposvár belvárosában. Mivel az esertől videó is készült, szinte azonnal bíróság elé állították őket.

Korosztályos csata

A vád szerint az ötvenes éveiben járó vádlott 2022 augusztusában a kaposvári sétálóutca közelében található parkban szóváltásba keveredett egy másik, húszas éveiben járó férfival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bunyó

Ezek után a két férfi ököllel ütötték egymást, majd a fiatalabb többször megrúgta a másikat, aki azonban nem hagyta annyiban, és később újból a másik vádlottra támadt.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A járókelők szóltak a rendőröknek

Amikor jöttek a rendőrök akkor elhagyták a helyszínt, de a zsaruk azonosították, majd őrizetbe vették őket. Ezek után 72 órán belül vádat is emeltek ellenük.

Az egyikőjükre börtön vár

A Kaposvári Járásbíróság az idősebb férfival szemben 170 óra közérdekű munkát, míg a többszörösen büntetett előéletű fiatalabb férfival szemben nyolc hónap fogházbüntetést szabott ki, egyúttal elrendelte két korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetésének végrehajtását is.

Még súlyosabb is lehet

Az ítélet ellen az ügyészség súlyosítás, az egyik vádlott pedig enyhítés végett jelentett be fellebbezést, így az nem jogerős.

A videót itt találod

A belvárosban verekedtek, hamar bíróság elé álltak – videóval – a Somogy Megyei Főügyészség sajtóközleménye.

Dabason is kemény bunyó volt

Augusztus elején számoltunk be arról a tömegverekedésről, amely Dabason történt. Akkor a település központjában tartott utcabál végén alakult ki szóváltás az elkövetők között, amely dulakodásba fordult. Ekkor még a bál többi résztvevője szétválasztotta őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kedélyek nem csillapodtak

Az egyik elkövető – egyébként ittasan – autójával elment a helyszínről, de a városban hajtva meglátta a posta előtt a másik három férfit. Megállt, majd kiszállva újra verekedni kezdtek. A másik három férfi egyikének élettársa időközben szintén a helyszínre érkezett egy másik autóval.

Visszatámadtak

Ekkor a három férfi egyike beült a kocsiba és elgázolta a korábban egyedül érkező férfit. Majd tolatva ismét el akarta ütni, majd ismét előremenetbe kapcsolt és gázt adott, de így elsodorta élettársát és az autó ajtajába kapaszkodó másik nőt is. Végül 4 ember került bíróság elé.

A címlapfotó az ügyészség videójából való.