Megölte egy férfi a feleségét Budapesten, a 11. kerületben. A férj lakásukban végzett az idős asszonnyal.

Magával is végezni akart

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2022. szeptember 4-én 3 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy 11. kerületi lakásban.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy idős férfi lakásukban megölte házastársát majd magával is végezni akart. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nő a helyszínen meghalt

A nő a helyszínen életét vesztette a 87 éves férfit a mentők kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eszméletlenre verte az élettársát

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során előbb eszméletre verte élettársát, majd élettelen testét elrejtette egy állati tetemek tárolására használt verembe.

Se veled se, se nélküled

A vádirat szerint az elkövető férfi és a sértett nő évek óta se veled, se nélküled viszonyt folytatott. A nő többször is megcsalta a férfit illetve el is költözött tőle, majd visszatért.

Megragadta a nő vállát

2020. novemberében újra együtt laktak a férfi veresegyházi munkahelyének szolgálati lakásában. November 5-én este ismét veszekedni kezdtek, melynek során a sértett bántalmazta az elkövetőt, aki erre megragadta a nő két vállát, majd nagy erővel lefejelte. A nő ettől azonnal elveszítette az eszméletét és a földre rogyott.

Megrugdosta

A férfi ekkor a magatehetetlen nőhöz lépett és lábával, amelyen acélbetétes munkavédelmi bakancsot viselt, két-három alkalommal, nagy erővel felső testébe rúgott.

El akarta tüntetni

Mivel a bántalmazást követően a sértett semmilyen életjelet nem adott, az elkövető elhatározta, hogy eltünteti a testet. A munkájához használt traktorral az épülethez állt, majd annak utánfutójára felhúzta a sértettet.

Verembe dobta

Ezután a közelben lévő, állati tetemek eltemetésére használt veremhez hajtott és a testet belehúzta. Ezt követően gallyakkal és állatbőrrel is lefedte.

Három hónap múlva találták meg

A nő eltűnését testvére jelentette be, de testét csak halálát követően három hónap múlva találták meg. A Pest Megyei Főügyészség a férfi ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat.  

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Fotó: MTI/Mihádák Zoltán