A gyanú szerint a három férfi egy villamoson fenyegette meg egyikőjük ismerősét, majd elvették a telefonját. A debreceni nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket. Az elfogásról készült videót a cikkünk végén lehet megnézni.

Fenyegetés

A rendőrségre 2021. szeptember 21-én érkezett a bejelentés arról, hogy egy férfit többen megfenyegettek az egyik debreceni villamoson. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Három elkövető

A sértett három elkövetőről számolt be, akiket látásból ismert is, azonban soha nem tartozott egyikőjüknek se, támadói mégis egy állítólagos régi tartozás miatt számoltatták el.

Rázták az öklüket

Öklüket rázva igyekeztek érvényt szerezni a követelésüknek, azonban nem volt a sértettnél készpénz, így a végén a mobiltelefonját kellett átadnia, írja a police.hu.

Azonosították őket

A rendőrök részletes adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd pár nap alatt azonosították a feltételezett elkövetőket.

FRISS!

Őrizetbe vették őket

A Debreceni Rendőrkapitányság bűnügyesei egy 33 éves helyi férfit, és két társát, egy 25 éves hajdúsámsoni, valamint egy 22 éves hajdúböszörményi férfit vettek őrizetbe és előterjesztést tettek a letartóztatásukra, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

Önbíráskodás

A 25 éves gyanúsított otthonában kutatást tartottak a rendőrök és megtalálták, majd lefoglalták a mobiltelefont. Csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelniük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az elfogás:

Kiemelt kép: Elfogás – Forrás: police.hu