A gyanú szerint a három férfi egy villamoson fenyegette meg egyikőjük ismerősét, majd elvették a telefonját. A debreceni nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket. Az elfogásról készült videót a cikkünk végén lehet megnézni.

Fenyegetés

A rendőrségre 2021. szeptember 21-én érkezett a bejelentés arról, hogy egy férfit többen megfenyegettek az egyik debreceni villamoson. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Három elkövető

A sértett három elkövetőről számolt be, akiket látásból ismert is, azonban soha nem tartozott egyikőjüknek se, támadói mégis egy állítólagos régi tartozás miatt számoltatták el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rázták az öklüket

Öklüket rázva igyekeztek érvényt szerezni a követelésüknek, azonban nem volt a sértettnél készpénz, így a végén a mobiltelefonját kellett átadnia, írja a police.hu.

Azonosították őket

A rendőrök részletes adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd pár nap alatt azonosították a feltételezett elkövetőket.

FRISS!

Őrizetbe vették őket

A Debreceni Rendőrkapitányság bűnügyesei egy 33 éves helyi férfit, és két társát, egy 25 éves hajdúsámsoni, valamint egy 22 éves hajdúböszörményi férfit vettek őrizetbe és előterjesztést tettek a letartóztatásukra, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

Önbíráskodás

A 25 éves gyanúsított otthonában kutatást tartottak a rendőrök és megtalálták, majd lefoglalták a mobiltelefont. Csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelniük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az elfogás:

Kiemelt kép: Elfogás – Forrás: police.hu