Csúnya balesetekkel indult a csütörtök reggel: karambol volt a 4-es főúton, az M5-ös autópályán is egymásba egy kisteherautó és egy kocsi, továbbá elgázoltak egy biciklist Tunyogmatolcs és Fehérgyarmat között.

Kisbusszal ütközött egy autó a 4-es főúton

Kisbusszal ütközött egy autó a 4-es főúton Székely térségében, az utat a mentés idejére lezárták – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel csütörtökön. A baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az utat a mentés idejére lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kisteherautóval karambolozott egy autó az M5-ösön

Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó az M5-ös autópálya 140-es kilométerénél, a Csongrád-Csanád megyei Kistelek térségében, a lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon. Az ütközés következtében a kisteherautó árokba hajtott. A kisteleki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani, írta meg a katasztrófavédelem.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Hármas karambol a 18. kerületben

Összeütközött három személyautó, egyikük a tetejére borult Budapest 18. kerületében, az Ady Endre út és a Hofher Albert utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Két autó ütközött az M6-oson

Összeütközött két személyautó, egyikük pedig az útról leszaladt és felborult az M6-os autópálya 136-os kilométerénél, Tolna térségében, a Pécs felé vezető oldalon. A műszaki mentést a tolnai önkormányzati és a szekszárdi hivatásos tűzoltók végzik. A rajok egy beszorult embert kiemelnek az egyik járműből. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Lángolt egy autó Kunbajánál

Égett egy személyautó motortere, az utastér pedig füsttel telítődött a Bács-Kiskun megyei Kunbaja térségében, a települést Bácsalmással összekötő úton. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal, rövid időn belül elfojtották.

Ez is érdekelhet:

Elgázoltak egy biciklist

A 491-es főúton, Tunyogmatolcs és Fehérgyarmat között egy személyautó kerékpárost sodort el. A 7-es km-nél a fél útpályát lezárták, számolt be róla az Útinform. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik