Két középkorú férfit keresnek a 8. kerületi rendőrök, akik a keresésben a lakosság segítségét is kérik. Információik szerint mindkét középkorú férfi egy budapesti kórházból tűnt el.

Eltűntek

A rendőrök két férfi eltűnésének az ügyében is nyomozást rendeltek el, hogy megtalálják őket. Mindkét férfi egy budapesti, 8. kerületi kórházból tűnt el, azóta pedig életjelet nem adtak magukról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

8. kerületben voltak

Ő az egyik eltűnt

A rendőrségi információk szerint a 38 éves Kovács Zoltán április 1-én, 18 óra körül tűnt el egy 8. kerületi kórházból, és azóta nem adott életjelet magáról. A rendőrök folyamatosan keresik a férfit.

Így öltözködött

Kovács Zoltán szürke pulóvert és terepmintás nadrágot viselt, amikor eltűnt.

Fotón az eltűnt férfi

Ő a másik eltűnt

Április 1-én eltűnt egy budapesti, 8. kerületi kórházból egy másik férfi is, aki az intézményt elhagyva szintén ismeretlen helyre távozott. A 36 éves Horváth Zoltán Józsefet jelenleg is keresik az egyenruhások.

Ez volt rajta

Horváth Zoltán József eltűnésekor fekete baseball sapkát, szürke kabátot viselt.

Keresik a férfit

Segítsen a keresésben

A budapesti, 8. kerületi rendőrök kérik, hogy aki a fotókon látható Kovács Zoltánt és Horváth Zoltán Józsefet felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt férfi – Forrás: Police.hu