A Dabasi Rendőrkapitányság eljárást folytat büntetőeljárást felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenlegi adatok alapján a grafikán látható férfi 2020. augusztus 14-én este a Lajosmizse-Budapest között közlekedő személyvonaton a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta, és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót, ezt követően a mozgó vonatról leugrott, és elmenekült a helyszínről.

A legfrissebb hírekért kattints ide!

A nő a bűncselekmény során könnyű sérülést szenvedett – írja Police.

Az elkövető körülbelül 25 éves, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van.

A bűncselekmény elkövetéskor khaki zöld színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt.

<

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, vagy  a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dabasi Rendőrkapitányságon munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig: 7.30-16, pénteken: 7.30-13.30-ig) vagy hívja a 06 29 360-207-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

<
<