Körözi a rendőrség a alábbi látható férfit, aki hétfőn este halálos tömegbalesetet okozott Újpesten. A balesetben egy családapa a 14 éves kislánya szeme láttára halt meg. A férfi, aki feltehetően ittas volt, egy Mercedest vezetett, vérző fejjel menekült el a helyszínről.

Tömegbaleset Újpesten

Amint arról beszámoltunk, tragikus baleset történt hétfő este Újpesten a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca sarkánál. Helyszíni  információik szerint egy részeg sofőr áthajtott a piros lámpán, majd belecsapódott egy autó hátuljába, amitől az a járdára repült és egy gyalogost is elsodort. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Száguldozott a Mercedes

A vétkes sofőr ezután még átsodródott a szembe sávba, ahol két másik autónak és egy menetrend szerinti busznak is nekicsapódott. A száguldozó mercis  okozta a balesetet, aki a szemtanúk szerint a megengedett sebességnél sokkal gyorsabban ment. Eközben pirosat kapott, fékezett, megcsúszott és telibe kapta a Fiatot, majd vérző fejjel elmenekült” – ezt írta egy szemtanú a közösségi oldalon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hangosan kiabált

„A férfi miután kiszállt a kocsiból hangosan kiabált, ebből pedig a környéken tartózkodók rögtön tudták, hogy ittas” – mondta egy szemtanú. A férfi után hajtóvadászat indult, egyelőre nem fogták el.

Meghalt egy családapa

A balesetben egy férfi annyira megsérült, hogy újra kellet éleszteni, de végül belehalt sérüléseibe. A roncsba szorult apát a tűzoltók szabadították ki, de már nem lehetett rajta segíteni. Sokkos állapotban lévő lányát a közeli kisbolt vásárlói húzták ki a kocsiból.

Sírt a kislány

„Két vendégem ment, szedte szét az ajtót, kirúgták a szélvédőt, és kimentettek egy kislányt, aki sírt, ordított” – mondta egy közelben dolgozó boltos. Az RTL Híradó úgy tudja, egy 45 éves férfi a baleset áldozata. 14 éves lánya könnyebben sérült meg, kórházba vitték, már jobban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook

Körözi a rendőrség

„A gyanú szerint M. Péter 2024. január 22-én 19 óra 35 perc körül Budapest IV. kerületében, a Deák Ferenc utca és a Rózsa utca kereszteződésében egy Mercedes típusú személygépkocsival több autót összetört, majd kocsiját hátrahagyva távozott a helyszínről. A karambol során egy 45 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, 14 éves kislányát könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. Továbbá egy nő szintén megsérült az ütközésben.

Itt lehet jelenteni

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki a 40 éves Molnár Péter tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon❗️

Kiemelt kép: M. Péter – Forrás: police.hu