Az esküvő a szerelmesek életének egyik legfontosabb mérföldköve. Sokan álmodoznak arról, hogy ezt a különleges napot egy egzotikus helyszínen, külföldön tartsák meg. Ez a trend egyre népszerűbbé válik, és számos előnnyel jár. Ebben a cikkben felfedezzük, miért is érdemes külföldön esküvőt tartani, és néhány népszerű helyszínjavaslattal is jöttünk.

Álmaitok netovábbja, csak egy karnyújtásnyira

Pároddal arról álmodoztok, hogy egy gyönyörű, homokos tengerparton mondjátok ki az igent? Amennyiben gondoltatok már erre, akkor biztos, hogy eszetekbe jutott az is, mi mindent kellene megszerveznetek ehhez. Már a gondolatra is túlterheltnek érzitek magatokat? Az Esküvőpalota külföldi esküvők és nászutak megszervezését is vállalja, biztosítva, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen, és semmin se kelljen izgulnotok!

Miért is éri meg egy külföldi esküvő?

Ha párod még kételkedik benne, mennyire lenne érdemes az álmotokat valóra váltani, akkor sem reménytelen az ügy. Íme néhány tény, melyekkel könnyen meggyőzheted:

 1. Egy különleges élmény
  Az esküvő külföldön nem mindennapi élményt nyújt minden résztvevő számára. Az egzotikus tájakon található csodálatos helyszínek gondoskodnak arról, hogy a nagy nap felejthetetlen legyen.
 2. Csodálatos élővilág
  A világ számos csodálatos tájjal rendelkezik, amely tökéletes háttér lehet egy esküvőhöz. A Kanári-szigetek pompás tengerpartjai és vulkanikus tájai például biztos, hogy elkápráztatják majd a násznépet, és kivételes lehetőségeket kínálnak a fényképek elkészítéséhez is.
 3. Időjárás
  Az időjárás gyakran negatívan befolyásolja az esküvői terveket. Ám ennek nem kell feltétlenül így lennie. Az Egyiptomban található Hurghada városában például majdnem mindig ragyogó napsütés és meleg idő vár ránk. Így nem kell aggódnunk sem az eső, a hó vagy a hideg miatt, mint az otthoni esküvők esetében.
 4. Olcsóbb költségek
  Elképzelhető, hogy egyes gyönyörű, híres külföldi helyek még olcsóbbak is lehetnek, mint a hazai opciók. Az alacsonyabb árak pedig lehetővé teszik, hogy többet költhessünk mondjuk egy exkluzív, elegáns helyszín kibérlésére.
 5. Kettő az egyben
  Végül, de nem utolsósorban: a külföldi esküvő kiváló lehetőséget nyújt arra is, hogy költséghatékonyan kombináljuk az esküvőt a nászúttal. Miért is ne tölthetnénk el hosszabb időt is az esküvő helyszínén, élvezve a kalandokat és az új élményeket? 

Egyedül vagy esküvőszervezővel?

Számos terhet vehetünk le a vállunkról, ha egy esküvőszervezőre bízzuk a külföldi esküvőnk megszervezését. Többek között a jogszabályok és engedélyek beszerzését, a szállást, a szállítási feladatokat, a fotózást, a helyszínbérlést is. Így marad bőven időnk arra, ami igazán fontos: az örömteli pillanatok teljes szívvel történő megélésére.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: eskuvopalota.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.