Kedd hajnalban történt a szörnyű baleset Komlón, egy busz árokba borult, miután megcsúszott a jeges úton. A 22 éves Blanka kirepült az ablakon, életét nem tudták megmenteni.

Buszbaleset Komlón

Tragikus kimenetelű baleset történt kedden hajnalban Komló külterületén: a Kisbattyán felé vezető úton egy menetrend szerinti autóbusz megcsúszott az úton a tükörjég miatt, és az árokba borult. A buszon négyen utaztak, egyikük szörnyű körülmények közt vesztette életét, ketten pedig megsérültek.

Kirepült az ablakon

Blanka a jelentések szerint kirepült a járat ablakán, majd az árokba boruló busz rázuhant. A 22 éves lány azonnal meghalt, a holttestét a tűzoltók emelték ki, több órás munkával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Siratják a kollégái

A meghalt fiatal egy dohányboltban dolgozott Komlón, munkatársai kedden várták, de nem érkezett meg. Sírva beszéltek a tragédiáról a Tényeknek. „Én nem is akarom elhinni, és nem is tudom. Még várom, hogy felébredjek, hátha csak álmodtam. De nem akar vége lenni az álomnak. Mindenki szerette. Nem tudok olyan embert, aki ne szerette volna”.

Vizsgálják a balesetet

A busztársaság a busz műszaki állapotának felmérésére és a sofőr felelősségének megállapítására azonnali vizsgálatot rendelt el.

Megszólalt Lázár János

„Szörnyű baleset történt hajnalban, amelyben egy fiatal utasunk életét veszítette, ketten pedig megsérültek. Komló térségében a hajnali órákban az ónos esőtől jeges útpályán megcsúszott és az árokba borult a Volánbusz egyik menetrendszerinti járata – írta közösségi oldalán Lázár János.

Részvét a családnak

Majd így folytatta a bejegyzést: „Egy utasunk kiesett az ablakon, az oldalára dőlő jármű pedig maga alá temette, az életét sajnos már nem lehetett megmenteni. A baleset körülményeit vizsgáljuk, de a tragédiát ez már nem tudja meg nem történtté tenni. Szeretném kifejezni őszinte együttérzésemet az áldozat szeretteinek, valamint gyors és teljes felépülést kívánni a baleset minden sérültjének”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: OKF