Beismerte a bűncselekmény elkövetését az az apostagi nő, aki szeptember 13-án hajnalban késsel támadt az ágyban alvó gyermekére. A kislány életét nagypapája mentette meg. A nő a kihallgatásán  nem tudott magyarázatot adni borzalmas tettére.

Saját gyermekére támadt

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, kedden hajnalban egy Bács-Kiskun megyei nő, saját gyermekére támadt rá egy konyhakéssel. H. Judit többször megszúrta, mindössze hatéves Fannikát, aki vélhetően ekkor még aludhatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Álmában szúrta fejbe

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az esettel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint az anya hajnali négykor egy 19 cm pengehosszúságú késsel támadt az ágyban alvó gyermekére, és a fején, valamint a karján is több helyen megszúrta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos a kislány állapota

A cselekménye folytatásában a lakásban tartózkodó barátja és a nő édesapja akadályozta meg. A kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A kislányt azóta megműtötték, de még mindig nagyon súlyos az állapota.

Beismerte tettét

Az anyát pszichiátrián ápolják. Napokig nem is tudták kihallgatni a rendőrök. A legfrissebb hírek szerint azóta a nő beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Megszólalt a nagypapa

A nő édesapja a szörnyűség után azt mondta, hogy mire a támadást észrevette, addigra a lánya már többször megszúrta a kisunokáját. A miértekre egyelőre ő sem tudja a választ, de véleménye szerint Judit súlyos betegsége, mentális állapota állhat a háttérben.

Öngyilkos lett a húga

A helybeliek szerint Juditnak volt egy húga, aki korábban önkezével vetett véget az életének. Ezután az édesanyjuk fogta össze a családot, ő azonban két évvel ezelőtt egy daganatos betegség miatt elhunyt. A támadó nő jelenleg az apjával, aki a a sztrókja és a leszázalékolása előtt a paksi atomerőműben dolgozott mérnökként, a kislányával és a párjával élt együtt, akivel nem olyan régen jöttek össze.

Lecsúszott a lejtőn

Az anya másik ismerőse azt mondta, hogy Judit korábban az egyik dunaújvárosi, majd egy dunavecsési iskolában angolt tanított. Az utóbbi időben azonban nagyon lecsúszott a lejtőn és már csak takarítóként alkalmazták. A tragédia éjszakáján párjával balhézott az utcán.

Gyanúsított lett

A rendőrök emberölés bűntettének kísérletével gyanúsították meg a nőt. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség a bűncselekmény súlyossága és büntetéssel fenyegetettség mértéke, valamint szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt indítványozta az asszony letartóztatását. Az elkövetés körülményeire figyelemmel az ügyészség indítványozta a nő Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben történő megfigyelését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció