Tragikus hirtelenséggel vesztette életét Pócsmegyer-Surány község önkormányzatának egyik munkatársa. A 41 éves férfi kedden délután vetette magát a Nyugati pályaudvarról Esztergomba tartó vonat elé Dorogon. Az elhunytat családtagjai és barátai is gyászolják, és mindenki csak találgat, miért lett öngyilkos Roland.

Tahitótfalui lakost gázolt a vonat

Gányai Balázs rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a dorogimedence.hu portálnak elmondta, hogy egy 1981-es születésű tahitótfalui lakost gázolt el a vonat Dorogon, az Esztergomi úti vasúti átjáró után Esztergom-Kertváros irányába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Öngyilkos lett

A férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A Dorogi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, a feltehetően öngyilkossági szándékkal történt esetet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Százan utaztak a szerelvényen

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esztergomi hivatásos tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtottak segítséget az utasoknak, akik menterendszertini buszokkal utaztak tovább. A szerelvényen körülbelül százan utaztak.

„Mély fájdalommal tudatjuk…”

Pócsmegyer-Surány község önkormányzata másnap Facebook-posztban tette közzé a szomorú hírt, miszerint életét vesztette egyik munkatársuk. „Mély fájdalommal értesítjük a lakosságot, hogy közterületfelügyelő kollégánk 06.20-án, 41 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt! Emlékét örökre megőrizzük!” – írták.

„Ezt nem hiszem el”

Az oldalt a szomorú hír közzététele után elárasztották a részvétnyilvánító hozzászólások. A fiatalembert sokan kedvelték és mindenkit megdöbbentett, ami történt. „Felfoghatatlan… őszinte részvétem a családjának”, „a ‘B’ oldalt még el sem kezdhette”, „fogadjátok együttérzésünket”, „erőt, vigaszt kívánunk családjának, szeretteinek!”, „ezt nem hiszem el…. jó utat, Roli” – írták az ismerősök.

Nem tudják, miért tette

„Nem tudja senki, miért csinálta, de saját magát fosztotta meg az élettől” – írta egy hozzátartozó. „Őszinte részvétem a családnak! Két nappal ezelőtt még üdvözöltük egymást a parton és integettél a családunknak. Felfoghatatlan!” – tette hozzá egy ismerős. „Roli az osztálytársam volt, beszéltünk is pár hónapja állatvédelemmel kapcsolatban. Segítőkész, állatszerető ember volt. Fel sem fogom” – fogalmazott egy régi barát.

Sokan gyászolják a fiatalembert

Holtan találtak rá

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy holtan találták meg otthona egyik melléképületében az egykori kiváló futballistát, Lendvai Miklóst. A 47 éves korában elhunyt sportembert az egész magyar sportvilág gyászolta. Az egykori zalaegerszegi középpályás, aki légióskodott Franciaországban, Svájcban, Belgiumban és Cipruson is, illetve megfordult a Ferencvárosnál is, igazi közönségkedvenc volt. 

Eltávolodott a futballtól

Az elmúlt években azonban nem sokat lehetett hallani róla, mivel eltávolodott a futballtól. A korábbi kiválóság többévnyi edzősködés után az apósa építőipari vállalkozásában találta meg a számításait. A családja volt a mindene, párjával öt gyereket neveltek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. A cikk fotójának forrása: Facebook/Pócsmegyer-Surány község önkormányzata