Beesett egy ember az M3-as metró Nagyvárad téri megállójánál, éppen az érkező szerelvény elé, amely ezután még tíz métert haladt. A helyszínre tűzoltók érkeztek ki, az embereket pedig kiterelték a megállóból. A Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz közlekedik.

Metró elé esett egy ember

A helyszínről származó információink szerint az M3-as metró Nagyvárad téri megállójánál egy ember beesett a metró elé. A szerelvény Kőbánya-Kispest felől érkezett. Az embereket kiterelték a megállóból, majd nem sokkal később a tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tíz métert haladt még előre

Egyelőre nem tudni, hogy az illető rosszul lett, vagy szándékosan ugrott a metrókocsi elé. Az Index úgy tudja, a szerelvény még tíz métert haladt előre, miután az illető beesett elé.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem közlekednek a szerelvények

A BKK Info közösségi oldalán egyelőre annyi jelent meg, hogy baleset miatt nem közlekedik az M3-as metró, a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz közlekedik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: korábbi felvétel. Fotó: archív