A szappanadagoló olyan termék, amely elengedhetetlen alkotórészévé vált minden mosdó- és mellékhelyiségnek, fürdőszobának. Ha nem állna rendelkezésre, akkor lényegesen nehezebb dolga lenne mind Önnek, mind az ügyfeleinek.

A szappanadagoló sokféle változatban elérhető

Szappanadagoló nélkül nagyon nehezen lehetne kivitelezni az egyébként egyszerű és higiénikus szappanhasználatot. Mivel azonban számos típus közül lehet választani, így Ön is könnyen megtalálja majd azt a változatot, ami minden szempontból megfelel az elvárásainak. 

A Flor Tork szappanadagoló termékeket is forgalmaz, ami nagyon népszerű a vásárlók körében. 

Ez a folyékonyszappan-adagoló minden olyan területen tökéletesen megállja a helyét, ahol alapvető elvárás a fokozott higiénia. Nagy előnye, hogy még szélsőséges körülmények között is megbízhatóan funkcionál, egyaránt alkalmas szappanokhoz és kézfertőtlenítőhöz. Nagyon egyszerűen és gyorsan utántölthető.

Milyen szappanadagoló-típusokat különböztetünk meg?

A hivatalosan személyhigiéniai adagolónak nevezett szappanadagolót a használat szempontjából a tőle független kézfertőtlenítő adagolótól el szokták különíteni. A kézfertőtlenítő adagolóval még most is gyakran találkozhat, annak ellenére is jelen van a bevásárlóközpontokban, intézményekben, az iskolákban, a munkahelyeken, hogy a Covid-járvány véget ért.

A szappanadagolóknak három főbb csoportja létezik. Van, amelyikbe:

  • Spray szappan kerül – ennek az alkalmazása abban az esetben előnyös, amikor a cél az adott mosdó működtetésénél a gazdaságosság. Az eszköz a használat során ugyanis nagyon kevés szappant használ.

Nagyon takarékos és költséghatékony megoldás, de ha Ön a higiéniai előírások maradéktalan kielégítése mellett presztízs szempontokat is mérlegel, akkor nem biztos, hogy ezt lesz a legjobb megoldás.

  • Folyékony szappan kerül – a legelterjedtebb a kézmosások lebonyolításához. Ennek köszönhetően a beszerezhető folyékony szappanok is széles választékban, minőségben és árban állnak rendelkezésre.

A termékpalettán az illatok terén is nagy a választék, így a közérzetet a személyhigiénia mellett a kellemes illat is javíthatja. Természetesen létezik illatanyag nélküli, átlátszó, fehér vagy színes termék is.

  • Habszappan kerül – ez a legmodernebb megoldás napjainkban, az adagoló a szappant levegővel habosítja fel. Ennek eredményeként a szappan így lényegesen hosszabb ideig lesz elég, mint a folyékony társai.

Mivel a viszkozitása is kisebb, így a lemosásához sem kell annyi víz. A választék itt is széles, mind minőség, mind illat, mind fertőtlenítés tekintetében. Környezettudatos megoldást jelenthet.

Hogyan működnek a szappanadagolók?

A szappanadagolókat működés szempontjából két csoportba sorolhatjuk. Megkülönböztetjük a pumpás vagy szenzoros változatot. Közös jellemzőjük, hogy egyszerűen újratölthetőek, könnyen tisztíthatóak és a használatuk is “kézenfekvő”. 

A szappanadagoló nélkülözhetetlen része a mosdóknak, annak eldöntése, hogy melyik a legmegfelelőbb, az Ön feladata.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: flor.hu

Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.