Továbbra is elmegyógyítóban tartják a Baumann Pétert meggyilkoló férfit. Sz. Szilárd kábítószert fogyaszthatott az Újbudán történt késes ámokfutása közben.

Mentális problémák a háttérben

Az ámokfutó rendőrgyilkos azért tartózkodik jelenleg is elmegyógyintézetben a börtön helyett, mert állítólag korábban mentális problémákkal küzdött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghosszabbítják a letartóztatását

 A Tények információ szerint, a januárban letartóztatás alá helyezett férfit, feltehetőleg továbbra sem engedik ki az elmegyógyítóból, miután a Központi Nyomozó Főügyészség indítványozta letartóztatásának meghosszabbítását.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vizsgálják az elmeállapotát

Jelenleg szakértői vizsgálatok vannak folyamatban a brutális esettel kapcsolatban. Eközben Sz. Szilárd elmeállapotát folyamatosan vizsgálják. Az elsődleges vizsgálatok alapján kábítószer, a híradó szerint, biófűhőz hasonló anyag hatása alatt lehetett a támadás során.

Keresik az okokat

A szakértők arra keresik jelenleg a választ, hogy a drog vagy pedig a korábbi mentális betegsége miatt kezdett ámokfutásba Sz. Szilárd.

Megdöbbentő részletek

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy megdöbbentő részletek derültek ki a budapesti rendőrgyilkosságról. A legfrissebb hírek szerint a rendőrök már elvették a kést Sz. Szilárdtól, amikor hirtelen sötétbe borult a lépcsőház. Ezt a pillanatot kihasználva támadt rá a férfi az egyenruhásokra, és szúrta szíven kétszer is egyiküket.  

Kést találtak a férfinél

Miután a három rendőr a helyszínre érkezett, igazoltatni kezdték a magából teljesen kikelt Sz. Szilárdot. A rutinművelet során egy kést találtak a férfinél, amely egy tokba volt helyezve. 

Elvették tőle

A fegyvert maga Baumann Péter tette zsebre, néhány pillanattal később azonban olyan történt, amire senki nem számított.

Sötétbe borult a lépcsőház

A lépcsőház világítása váratlanul lekapcsolódott, Sz. Szilárd pedig azonnal nekirontott Baumannak. Megszerezte a kést és habozás nélkül, kétszer egymás után szíven szúrta a rendőrt, majd a koromsötétben hadonászva a többieket is megvágta – tudta meg a Blikk.

Lábon lőtték, majd elfogták

A sérült rendőrök üldözőbe vették az utcára kirohanó férfit, többszöri figyelmeztetés után lábon lőtték, majd elfogták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a helyszínelés. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán