Rendszeresen bántalmazta élettársát egy férfi Komárom-Esztergom megyében. Egy alkalommal gumibottal ütlegelte, máskor azért törte el a kezét, mert nem volt elégedett a vacsorával, megint máskor azért verte meg, mert nem volt otthon elég alkohol.

A tokodi férfi ittas állapotban rendszeresen veszekedett élettársával és szidalmazta őt, illetve azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát.

A férfi 2018-ban négyszer bántalmazta élettársát, akit szeptember 1-jén tokodi otthonukban gumibottal vert meg, majd a földre zuhant nőt meg is rugdosta. Az elkövető 2018. október 7-én nem volt elégedett a vacsorával, ezért a nőt az ágyra szorította, majd az ujjait feszegette, továbbá azzal fenyegette meg, hogy elvágja a nyakát, ha feljelentést tesz. A sértett bal kezének egyik csontja ekkor eltört.

Az agresszív családfő 2018. október 25-én azért veszekedett az élettársával, mert amikor hazaért, nem volt otthon elég alkohol. Ekkor a férfi felpofozta a nőt, aki félelmében a konyhaasztal alá bújt. Később a férfi egy ajtólapot csapott a sértettre, aki az udvarra is követte bántalmazóját, hogy kibékítse, ám az egy halkiemelő háló nyelével fejbe verte.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a kapcsolati erőszak, illetve zaklatás bűntette miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és a közügyektől való eltiltásra ítélje.

Tavasszal durva gyilkosság történt Tokodon

Idén áprilisban a KEKFENY.com is beszámolt róla, egy családi rendezvény után egy nő megölte férjét. Eleonóra korábban egyik fiával is végezni akart. A családi tragédiáról készült cikkeket ide kattintva tudod elérni.

A töltött káposzta miatt balhéztak

Februárban egy Somogy megyei asszony csákánnyal esett neki férjének, mert annak nem ízlett a töltött káposzta. A nő ellen eljárást indítottak. A LikeNews.hu itt írt az esetről.

Kiemelt kép: illusztráció