Évekkel ezelőtt fiát is meg akarta ölni az a tokodi nő, aki vasárnap leszúrta férjét. Csoda, hogy István életben maradt. mert anyja összesen 14-szer szúrta meg.

Hidegvérrel végzett a férjével Tokodon vasárnap délután egy 54 éves nő. A KEKFENY.com ebben a cikkében számolt be a gyilkosságról.

D. Eleonóra összeveszett gyermekei apjával, rárontott, majd szíven szúrta egy késsel. A rendőrség a kiérkezést követően azonnal elfogta a menekülni próbáló asszonyt, akit a gyermekei tartóztattak fel.

A borzasztó tragédia nem az első hasonló eset a családban: az egyik gyermekük, Ferenc arról beszélt  hogy az anyjuk korábban rárontott a testvérére is, ám erről a férfi akkor nem szeretett volna mesélni.  A Borsnak most sikerült utolérnie Istvánt, Ferenc bátyját, aki megerősítette: vele történt az incidens, amikor is az anyja majdnem kioltotta az ő életét is.

A 36 éves István Eleonóra legidősebb gyermeke, és ugyan nem ismeri biológiai apját, de mindig így tekintett a megölt férfira, Ferencre. Anyja azonban sosem volt egyszerű eset, erőszakos volt és követelőző. Aznap is pénzt akart kicsikarni a születésnapját ünneplő Istvántól, de ez csak részben sikerült neki.

„Adtam neki pénzt, de ő még többet követelt. Ellöktem magamtól, aztán már csak az van meg, hogy az egyik kocsmában összeestem. Kétszer szúrt a szívem közvetlen közelébe, majd a hónaljamba bökte a bicskáját és a derekamig, mintegy 40 centit felvágott. Összesen tizennégyszer sebesített meg, csoda, hogy életben maradtam” – idézte fel a több mint tíz éve történt szörnyű esetet a férfi, aki akkor még próbálta a nőt védeni, persze, nem maga miatt.

<

„Nem akartam, hogy a kistestvéreim anya nélkül nőjenek fel, ezért a rendőröknek azt vallottam, hogy nem emlékszem semmire, így akkor három hónap börtönnel megúszta” – vallotta be István, aki már nagyon bánja, hogy anno nem mondta el a teljes igazságot. Eleonóra ezután is fenyegette őt, azt mondta neki, meg fogja ölni, ha már előzőleg nem sikerült neki.

<

„Sokkot kaptam, amikor vasárnap megtudtam, hogy mi történt. Remélem, hosszú időre becsukják, de a legjobb lenne, ha ki sem engednék többé. Ugyanazt kívánom neki, amit ő csinált. Nekem már nincsen anyám ezek után. Jobban jár, ha ki sem jön a börtönből” – mondta megtörten a férfi.

<

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI

<