Hiába dolgozott több szakértő is a tragikus kistarcsai eseten, nem derült ki pontosan, hogy hogyan is esett ki a 3 éves Pannika a panelház ablakából. A rendőrség lezárta a nyomozást.

 2017 májusában kizuhant egy negyedik emeleti ablakból A. Pannika a Pest megyei Kistarcsán.

A pici a tragédia előtt egyedül volt otthon, mert alkalmi bébiszittere, aki egyben a keresztanyja is, hamarabb elhagyta a lakást, mint ahogy a szülők hazaértek volna. Pannikát a munkából hazaérkező édesapja találta meg a ház előtt a gyepen. Akkor még élt a kislány, apukája felemelte és rohant vele a lakásba, miközben párja hívta a mentőket. Hiába került gyorsan kórházba, a gyereket az orvosok nem tudták megmenteni.

A nyomozásban több furcsaság derült ki az esettel kapcsolatban. A szülők állították: fogalmuk sem volt arról, hogy a keresztanya egyedül hagyta a picit. Aztán kiderült, hogy az édesanya több üzenetet váltott a keresztanyával, mielőtt utóbbi elhagyta a lakást. Fény derült arra is, hogy a csöppség többször volt egyedül a lakásban, igaz, nagyon rövid időre.

A Blikk információi szerint a gyerek keresztanyját és szüleit is kiskorú gondatlan veszélyeztetésével gyanúsítják, gondatlan emberölésért senkinek nem kell felelnie. Pedig rengeteg a kérdés ma is az ügyben. Ezekre talán már soha nem születik válasz.

A legmegdöbbentőbb azonban talán az volt, hogy az orvos szakértő alkoholt talált a gyerek szervezetében.

Hiába vizsgálták azonban sokan a körülményeket, senki nem tudta megmondani, hogyan zuhanhatott ki Pannika az ablakon. A rendőrség lezárta a nyomozást.

Kiemelt kép: ebben az utcában történt a tragédia – Forrás: GoogleMaps