Soha többé nem akarják látni a gyerekei az anyjukat, aki egy családi vita után szíven szúrta férjét tokodi otthonukban. A testvérek nem tudják és nem is akarják az anyjuknak megbocsátani, hogy kioltotta édesapjuk életét. Eleonóra a szörnyű tett után megpróbált elmenekülni a helyszínről.

Vasárnap délután leszúrta házastársát egy nő Komárom-Esztergom megyéből. Erről a KEKFENY.com ebben a cikkében írt.

„Képtelen vagyok szabadulni attól a képtől, ahogy anyám fekszik a halott apánkon, akinek a szívéből kiáll egy kés. Fogalmam sincs, min veszhettek ennyire össze. Három órával előbb még békésen buliztunk náluk. Épp a kislányomat látogattam meg a szomszéd faluban, amikor hívott a testvérem, hogy az anyánk megölte az apánkat, rohanjak oda. Amikor beléptem, ott feküdt apun, és én úgy láttam, még nyomja bele a kést. Hívtuk a rendőröket és a mentőket, de addig anyám átöltözött és megpróbált megszökni. A tesómmal utánaszaladtunk, ordítottunk, hogy álljon meg, ettől megtorpant, és akkor elkaptuk” –mondta a Blikknek a házaspár egyik gyermeke, Ferenc.

A gyászoló fiú elárulta azt is, hogy szülei sokat ittak, olyankor pedig szinte mindig összevesztek. Leginkább az anyuka vált az ital miatt agresszívvá. Jó pár éve állítólag az egyik gyerekét is megszúrta, amiért börtönbe is került, de erről a fiú nem beszélt.

„Őt soha nem érdekelték a gyerekei. A poharazás fontosabb volt neki. Apánk viszont jó ember volt, próbált minket sok mindenért kárpótolni. Már felnőttként is csak miatta jártunk vissza hozzájuk. Már a tragédia után eldöntöttük, hogy az anyám tettére nincs bocsánat. Hallani sem akarunk róla többé” –mesélte Ferenc.

A Blikk információi szerint a pár nemrégiben költözött a településre, veszekedéseik sokszor még a távolabbi utcákba is elhallatszottak.

<

Egy helyi asszony azt mesélte, hogy sokszor veszekedett a házaspár. Eleonóra sokszor üvöltözött férjével. Általában kannás borral a kezükben közlekedtek az utcán. A gyilkosság előtt is buli volt náluk. Amikor a vendégek elmentek, akkor kezdődött a szokásos üvöltözés. Aztán már csak a rendőrökre és a mentőhelikopterre lettek figyelmesek…

<

Kiemelt kép: illusztráció

<
<