Az eset Budapesten a 18. kerületben, Pestszentlőrincen történt a Dolgozó utcában, még április 9-én. A fekete sapkás férfi szerencsére belenézett a térfigyelő kamerába, így jól látható az arca, a rendőrség most őt, a kiemelt képünkön látható, gyanúsítottat keresi.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az egyelőre ismeretlen férfi április 9-én a 18. kerületi Dolgozó utcában egy nő füléből kitépte a fülbevalóját, majd elfutott.

A fiatal, kék inges, fekete sapkás elkövetőről egy közelben lévő térfigyelő kamera felvételt készített, ráadásul a balek még bele is bámult egy térfigyelőbe, így a kirabolt nő szerencséjére nem lesz nehéz az azonosítása.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából

<