Egy rosszul sikerült felvételi előkészítő miatt nem mert hazamenni az a 14 éves kisfiú, akit szülei és a rendőrség is keresett. A fiú bringázni indult a Normafára hétfőn.

Adorján Nicolas Bencét nagy erőkkel keresték a rendőrök, sőt több híresség is megosztott a közösségi oldalán a posztot, amiben az emberek segítségét kéri a kisfiú felkutatásához.

A KEKFENY.com legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

A fiút kedd reggel 8 órakor a Törökbálinti úton egy kerékpáros keresőcsapat önkéntesei megtalálták. A rendőrök önkéntesekkel együtt egész éjszaka járták a budai hegyeket, keresve a fiút, akiről azt feltételezték, hogy baleset érhette – írja a Magyar Nemzet.

Szerencsére nem történt baj, épségben, egészségben került elő, később a Budapesti Rendőr-főkapitányság 12. kerületi kapitányságán édesapja jelenlétében számol be arról, hogy hol és kivel töltötte az éjszakát.

Édesapja közösségi oldalán azt írta, hogy Nicolasnak rosszul sikerült egy felvételi előkészítője, amelyet nem mert elmondani szüleinek. Emiatt nem ment haza és az éjszakát a kamaraerdei vasúti sínek mellett töltötte.

Hétfőn tűnt el Nicolas

A KEKFENY.com is megírta, hogy hétfőn bringázni indult a Normafára Adorján Nicolas Bence, de onnan nem tért haza. Szülei kétségbeesve keresték a fiút. A cikket ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Adorján Nicolas Bence – Forrás: Facebook