Eltűnt egy 14 éves fiú Budapesten, a 12. kerületben. A fiú édesapja értesítette a rendőrséget, hogy a gyermeke hétfőn 12 óra 30 perc és 13 óra 30 perc között elment otthonról és azóta semmit sem tudnak róla.

FRISSÍTÉS: Édesapja nemrég közölte, hogy megtalálták a 14 éves kisfiút. Nicolasnak rosszul sikerült egy felvételi előkészítője és emiatt nem mert hazamenni. Egész éjszaka egy vonatsín mellett ült.

Adorján Nicolas Bence körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fehér pólót, zöld rövidnadrágot és sportcipőt viselt. A kiskamasz a mountain bike biciklijével ment el otthonról. A rendőrök jelenleg is kutyák bevonásával keresik – írja a budapestkörnyeke.hu.

A fiú eltűnéséről több ismert ember is hírt adott közösségi oldalán. Szinetár Dóra kollégájának ismerőse volt a kisfiú. A színésznő ezt írja:

„Kedves Mindenki! Ha tudtok segíteni!!! ‼️‼️‼️ Kollégám barátjának kisfia nem ért haza… “Figyelem, kedves emberek a segítségetekre van nagy szükségünk! Ma 13 óra környékén Adorján Nicolas bringázni indult a Normafára, de azóta senki nem látta. Kérjük jelezzétek, ha bármi információtok van róla. Egy Superior XP979-es szürke bringával ment el otthonról és a képen látható ruházat van rajta. Sajnos a bukósisakot elfelejtette felvenni! KÉREM OSSZÁTOK!!!! Bármit tudtok hívjátok a 30 7862087-es számot Nico versenybringája egyedi, néhány db van belőle az országban!!!!! A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG MOST, HOGY OSZTJÁTOK A FOTÓKAT, mert se pénz, se telefon nincs a kisfiúnál. Főleg a budai oldalon javasoljuk! Mindenkinek köszönjük az együttérzést a segíteni akarást! Most az irányt kell megtaláljuk, merre keressük!”

Adorján Nicolas Bencét a rendőrség is keresi.

A BRFK azt kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: az eltűnt Adorján Nicolas Bence