Nem hagyta békén az exét egy debreceni nő, rendőrségi ügy lett belőle. A szerelmes asszony egy év alatt ezernél is többször kereste volt párját: 558-szor kezdeményezett hívást, továbbá több mint 500 sms-t küldött neki. Miután kihallgatták, beismerte tettét.

Hívások és üzenetek

A debreceni rendőrök zaklatás gyanúja miatt indítottak eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a nő, miután szakítottak az élettársával, egy év alatt 558-szor kezdeményezett hívást, továbbá több mint 500 sms-t küldött a volt párjának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beismerte tettét

A férfi miután előterjesztette magánindítványát, eljárás indult a rendőrségen. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a nőt, beismerő vallomást tett. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Zűr Dunaújvárosban is

A történet sajnos nem egyedi. Tavaly januárban írt arról a Kékvillogó.hu, hogy hívásokkal és sms-ekkel zaklatta volt párját egy 40 éves dunaújvárosi férfi. A volt barátnő feljelentette őt, a rendőrök elfogták.

2517 hívás és 1178 sms

Telefonhívások és sms-ek tömkelegével háborgatta egy nő mindennapjait volt párja. A dunaújvárosi férfi 4 hónap leforgása alatt összesen 2517 hívást indított a volt élettársa telefonszámára, valamint 1178 sms-t küldött neki 2020 év vége és 2021 márciusa között.

Fenyegetés is volt benne

Ezekben sokszor a nő felé táplált a szerelmét bizonygatta kétségbeesetten, máskor viszont életveszélyesen is képes volt megfenyegetni. A nyomozók zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki részletes beismerő vallomást tett.

SMS-ben zaklatta a volt feleségét

2021-ben  számoltunk be arról a hasonló esetről,  amelynek végén 4 év börtönre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki képtelen volt belenyugodni a válásba, ezért majdnem megfojtotta és hónapokon át zaklatta feleségét. Ennek során a férj több alkalommal küldött SMS üzenetet a nőnek, aki távoltartási kérelmet nyújtott be vele szemben a bíróságon.

Durva üzeneteket küldött

A nő hallani sem akart arról, hogy a férfi visszaköltözzön hozzá és megkérte, hogy ne menjen haza többé. A férj még több hónapon keresztül próbált az asszonnyal kapcsolatba lépni, felkereste a nő ismerőseit is, akiknek telefonon és az interneten keresztül is az asszonyt megszégyenítő üzeneteket küldött, valamint többüket azzal gyanúsított meg, hogy viszonyt folytattak a feleségével.

Messziről figyelte a házat

Közben a férfi nem hagyta abba volt felesége zaklatását. Tavaly májusában a nő lánya észrevette, hogy a férfi a házuk mögötti vasúti töltésről figyeli az ingatlanjukat. Ezután éppen vendégek voltak a nőnél, amikor a volt férj megpróbált bejutni az udvarra. Végül rendőrt hívtak, akik el is fogták a férfit.

Szexképeket küldött volt feleségéről

Két évvel ezelőtt egy internetes közösségi portálon keresztül a férfi szexuális tartalmú fényképeket küldött az exét foglalkoztató cég profiljára. Ezt az oldalt az asszonyon kívül más munkatárs is kezeli, így a férfi jelentős érdeksérelmet okozott a nőnek. A bíróság négy év börtönre ítélte az elkövetőt emberölés kísérlete, zaklatás, garázdaság és személyes adattal való visszaélés miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív