Önkezével vetett véget az életének egy középkorú férfi szilveszter éjszaka, az egyik legnagyobb magyarországi városban. A férfi már korábban is célozgatott ismerőseinek arra, hogy eldobja magától az életét. Zsolt színészként dolgozott, korábban súlyos alkoholproblémákkal küzdött.

Kedves embernek tartották

M. Zsoltot mindenki nagyon szerette, ismerősei és barátai életvidám, barátságos embernek tartották, aki mindig mosolyt csalt az emberek arcára.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elbúcsúzott szeretteitől

A férfi háborúban állt önmagával és bár fárasztó küzdelméről senki sem tudott, az év utolsó napján úgy döntött, nem bírja tovább. Még utoljára elbúcsúzott szeretteitől, boldog új évet kívánt nekik, majd levetette magát a társasház tetejéről. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Alkoholproblémái voltak

„Roppant büszke voltam rá. Zsoltnak alkoholproblémái voltak, viszont több mint 1 éve nem ivott. Pár hónappal ezelőtt egy orvosi vizsgálat során felmerült a leukémia gyanúja, de szerencsére nem igazolódott be az orvosok elmélete” – mondta a Ripostnak a tragédia után egyik ismerőse.

Elege volt mindenből

A férfi egyébként napokkal a halála előtt jelezte barátainak, hogy már elege van a közösségi oldalakból és le fogja törölni magát onnan, ám senki sem gondolta, hogy ezt a lépést meg is teszi.

Boldog új évet kívánt

„Még a halála napján is mondta, hogy le fogja törölni magát mindenhonnan, de én nem hittem neki, ő pedig azt mondta, hogy majd meglátom. Még utoljára boldog új évet kívánt. Nem gondoltam, hogy a szó szoros értelmében törli magát erről a Földről”.

Színészként dolgozott

A férfitől nem állt távol a művészet sem, Zsolt ugyanis színészkedett. A filmstúdió, ahol dolgozott is szomorúan búcsúztatta volt kollégáját, aki halála előtt egy új filmen is dolgozott.

Ebben a filmben játszott

„M. Zsolt játszotta az U-fájlok reboot filmekben az anti urbán gépet, valamint az U-fájlok remake filmben Fityisz Ferencet. Lett volna egy spin off, amiben ő lett volna a főszereplő, szabad kezet kapott, írta, tervezte. Ebből már nem lesz semmi” – írták.

Széttrollkodta a halálát

„Még a saját halálod előkészületeit is végig trollkodtad. Nem hittük, nem sejthettük, hogy ez már komoly! Végig röhögtük a szó szerinti szar poénokat! A pesten fingtam mozgalom egyik atyja! Elmondtad, hogy mindenhonnan törölni fogod magad. De azt nem gondoltuk, hogy szó szerint mindenhonnan! Az új év első híre: Tüttürüttű tű: Mády Zsolt, ha úgytetszik ”Hoze,, vagy Gusta Heidrich, hagy alias Kukkenheimwehr. A magyar Marilyn Manson, az éjjel elhunyt, de lélekben már jobban van! Jó utat Zsolti” – így búcsúzott egyik barátja Zsolttól.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció