A férfi válófélben lévő feleségét próbálta kukászsákkal és szigetelőszalaggal megfojtani, végül összekötözve, egy ollóval hagyta magára. A bántalmazott nő elment a férfi új szerelmének férjéhez és elmondta, hogy feleségének viszonya van vele.

Válófélben voltak

A szigetvári házaspár kapcsolata 2020 tavaszán megromlott, már válófélben voltak, de lakhatási problémák miatt kénytelenek voltak együtt lakni.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfinak új kapcsolata lett

A feleség az alsó, a férj a közös házuk felső szintjén élt. A férfinek pedig már új kapcsolata is volt. Amikor erre rájött a felesége, fogta magát, elballagott az új asszony férjéhez, és elárulta: feleségének az ő férjével van viszonya.  

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rátörte feleségére az ajtót

Az asszony ezután hazament és már lefeküdt a hálószobájában. A feldühödött férj rátörte az ajtót, kezében szigetelőszalagot és kukászsákot szorongató.

Magánkívül üvöltött

A férfi ugyanis rájött, hogy volt szerelme lebuktatta a szeretői viszonyát, ezért magán kívül ordibálva kijelentette: „Most megöllek, eláslak, nem fogod elrontani az én kapcsolatomat, ások egy gödröt és élve el foglak temetni”.

Fojtogatni kezdte az asszonyt

Majd feleségét a hajánál fogva levonszolta az ágyról, egy paplannal fojtogatni kezdte, majd a szigetelőszalaggal letapasztotta az asszony száját és szemét, végül a csuklóit és a bokáit is.

Az életéért harcolt a nő

Bár a rúgkapálás közben a nő leszedte a szalagot a szájáról, és sikoltozni kezdett, a szomszédok messze voltak, így semmit nem hallottak az életéért harcoló nő segélykiáltásából, így a férje tovább kínozhatta.

Az asszony már alig kapott levegőt

A paplannak tovább fojtogatta a földön vergődő nőt, majd a testéhez ragasztotta a két kezét, és a zsákot ráhúzta a fejére, amit úgy rászorított, hogy az asszony már alig kapott levegőt.

„Ezt nem fogod megúszni

Eközben is végig fenyegette: „Ezt nem fogod megúszni, most véged lesz, ások egy gödröt és élve eltemetlek. Megkapod, amit érdemelsz” – kiáltozta, majd egyre jobban rászorította a zsákot, amit még körbe is tekert a ragasztóval.

Magára hagyta az asszonyt

A nő életét vélhetően csupán az mentette meg, hogy a hadakozás közben a zsák kiszakadt, így levegőhöz jutott, a férj pedig ezután abbahagyta, amit művelt, egy ollót dobott a komódra, majd magára hagyta az asszonyt.

Átrohant a szomszédba

Az asszony a meglazult szalagokat le tudta vágni magáról, és halálra rémülve átrohant a szomszédokhoz segítséget kérni. A férfit őrizetbe vették sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése miatt áll a bíróság elé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció