Eltűnt egy 14 éves lány Mezőkövesden. Szitai Noémi 2021. november 6-án 18 órakor nagymamájával Mezőkövesden, egy rendezvényen vett részt, majd a mosdóba kiment, ahonnan ismeretlen helyre távozott.

A tartózkodási helye: ismeretlen.

A lányt keresik a rendőrök, de eddig nem találták meg. A 14 éves tinédzser megközelítőleg 160 centiméter magas, teltkarcsú, haja hosszú és hullámos. Különös ismertető jele, hogy jobb alkarján „APA” feliratú tetoválás látható.

Ruházata

Eltűnésekor viselt ruházata: középkék „pufi” dzseki, kék farmer, fehér Nike cipőt viselt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gombát ment szedni

A rendőrségre 2021. november 4-én délután arról tett bejelentést egy nő, hogy az apja eltűnt. Elmondása szerint az apja 8 óra körül elment gombát szedni, azonban nem ért haza.

Kihűlve találtak rá

A férfit egy közeli telken találták meg a földön fekve, nagyon rossz állapotban. Kommunikálni sem tudott, ezért a körzeti megbízott azonnal mentőt hívott. A kiérkező mentősök elmondták, hogy a férfi valóban kihűlt, és nagy szerencse, hogy a rendőr még időben találta meg. A férfit azonnal kórházba szállították.

Pár hete túrázás közben tévedt el egy pár, akkor is rendőrök segítettek

Itt a Kékvillogó oldalán is megírtuk, hogy egy szlovák, illetve szlovák-brazil állampolgárságú pár 2021. október 21-én 18 óra 19 perckor telefonon jelezte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy túrázás közben eltévedtek, feltehetően Szögliget környékén lehetnek. Rendőrök, erdészek, a mentőszolgálat munkatársai indultak felkutatni az eltévedt férfit és nőt. 

Akit a szekrényben találtak meg

Csalás miatt kerestek a rendőrök egy nőt. Egy pesterzsébeti lakáshoz mentek el ahol először az ajtót nyitó férfi letagadta, hogy a keresett nő a lakásban lenne.

Nem hitték el

A körzeti megbízottak ennek ellenére elkezdték átkutatni a helyiségeket, ahol a hálószoba egyik szekrényében megtalálták a 23 éves I. Erzsébetet. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy azért bújt el a szekrényben, mert nagyon megijedt.

Ez is érdekelheti

Címlapfotó a rendőrség felvétele.