Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 13 éves kifiút, aki szerda délután tűnt el a Pest megyei Ceglédről. Flórián középsúlyos értelmi fogyatékkal él. Aki látja, jelezze a legközelebbi rendőrkapitányságon.

Eltűnt egy 13 éves fiú

Eltűnt egy középsúlyos értelmi fogyatékkal élő 13 éves ceglédi fiú. Englóner Flórián szerda délután négy körül felpattant a rollerére és elment otthonról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már hőkamerával is keresik

A rendőrök keresték a rokonainál, ismerőseinél, ellenőrizték lehetséges előfordulási helyeit, a szomszédos településeket, kutyát indítottak, hőkamerát vetettek be, de egyelőre nem sikerült megtalálniuk.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Flórián 152 centiméter magas, sovány testalkatú, szürkés-kék szemű, kicsit szeplős arcú, derékig érő, lófarokban hordott, kissé hullámos, barna hajú, elöl frufruval. Eltűnésekor sötétkék, hosszú ujjú pulóvert, vajszínű nadrágot és sötét papucsot viselt.

Őt keresik

Englóner Flórián – Forrás: police.hu

Könnyen barátkozik

A feltehetően rollerrel közlekedő, könnyen barátkozó fiút a rendőrök minden lehetséges helyen keresték, ám egyelőre nem akadtak nyomára. A kutatás tovább folytatódik, de a gyermek mielőbbi megtalálásához most az állampolgárok segítségére is szükség van – írja a 24.hu.

Ez is érdekelhet

Tragédia az M1-esen! Kétéves kislánya várta haza azt a közútkezelő munkást, akit halálra gázolt egy bolgár kamionos

Aki látja, itt jelentkezzen

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a felvételen látható Englóner Flóriánt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Innen tűnt el Flórián

Kiemelt kép. Englóner Flórián  – Forrás: police.hu