Kétéves kislánya várta haza azt a közúti dolgozót, akit kedden halt meg az M1-es autópályán, miután a pályamunkások autójába hajtott egy bolgár kamion. A 45 éves férfi korábban kamionsofőrként dolgozott, családja miatt hagyta ott a sok utazással járó foglalkozását.

Halálos baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Lébény térségében kedd délelőtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ember meghalt

A baleset után az is kiderült, hogy egy pályamunkálatokra figyelmeztető autónak ütközött egy bolgár kamion. A közútkezelő egyik munkatársa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, ketten pedig megsérültek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kamionosként dolgozott korábban

A baleset áldozata egy 45 éves férfi, aki kamionosként dolgozott korábban. A férfi azért váltott munkahelyet, hogy több időt tölthessen a feleségével és kétéves kislányával.

Gép alá szorult

A Tények úgy tudja, a munkás egy gép alá szorult és meghalt. Másik két kollegája pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Ő a 20. áldozat

A férfi és családja a Győr környéki Ásványrárón élt. Az egész falu gyászolja a Közút munkatársát. Ő már a huszadik áldozata a sofőrök figyelmetlenségéből eredő katasztrófáknak.

Gyászolnak a kollégák

„Rendkívüli módon megviselte munkatársainkat a kollégánk elvesztése. A mai napon is azon dolgozunk, hogy minden segítséget megadjunk szakembereinket. Pszichológusi segítséget is adunk számukra” – mondta a TV2-nek Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője.

Erre kér a közút mindenkit

„A keddi baleset áldozatával együtt áldozatával együtt már 19 kollégánkat veszítettük el hasonló körülmények között. Nagyon kérjük az autósokat, hogy amikor munkaterülethez érkeznek, vegyék nagyon komolyan a kihelyezett előjelzéseket, sebességkorlátozó táblákat” – mondta a szóvivő.

Balesett Bábolnánál

2021. január 1-jén 7 óra 50 perc környékén Bábolna térségében, az M1-es Győr felé vezető szakaszán, a 90-es kilométerszelvénynél egy személygépkocsi nekirontott egy leállósávban haladó közútkezelő útellenőr járművébe.

Ketten utaztak a személygépkocsiban

A balesetező járműben ketten tartózkodtak, a kocsi sofőrje, egy nő, súlyos sérüléseket szenvedett, az oldalán ülő utas, egy 37 éves férfi viszont olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset az M5-ösön

Egy személygépkocsi haladt 2021. május 20-án az M5 autópályán Budapest felé, amikor 7 óra 50 perc körül Újhartyán térségében – egyelőre tisztázatlan okból – nekiütközött egy ott zajló munkálatok miatti terelést előjelző, álló járműnek.

Meghalt egy ember

Az ütközés következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a lébényi balesetről – Forrás: Facebook/Autopalyahirek