Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség egy 46 éves férfira, aki a volt barátnőjét zaklatta, és csaknem tizennyolcezerszer hívta fel őt, illetve üzent neki telefonon. Májusban a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

Négy évig éltek együtt

A férfi 2016-tól 2020-ig tartós párkapcsolatban élt a nővel. Az asszony 4 év után szakított párjával, aki nem volt hajlandó elfogadni ezt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Üzenetekkel zaklatta

Ezután a férfi naponta, főként telefonhívásokkal, de üzenetekkel is, próbált kapcsolatba lépni volt párjával, valamint többször megjelent a lakásánál is azért, hogy béküljön ki vele. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bejárása volt a nő fiókjaiba   

A férfinak hozzáférése volt a nő közösségi oldalon lévő profiljához, illetve ismerte az e-mailfiókjához tartozó jelszavakat, és többször kutakodott volt barátnője üzeneteiben, leveleiben, közösségi oldalán üzeneteket és ismerősöket törölt.

18 ezerszer hívta és üzent neki

A férfi 2020 májusa és 2021 januárja között mintegy 18 ezer alkalommal kezdeményezett hívást vagy küldött üzenetet volt párjának.  

Távoltartást rendelt el a bíróság

A folyamatos zaklatás, a sértett mindennapi életvitelének súlyos megzavarása miatt a Budai Központi Kerületi Bíróság a vádlottal szemben idén januárban távoltartást rendelt el, de a férfi ezt megszegte és folytatta a zaklatást.

Letartóztatták a férfit

 A Budapesti 10. és 17. Kerületi Ügyészség indítványára 2021 májusában a nyomozási bíró elrendelte a férfi letartóztatását. Az ügyészség zaklatás, valamint információs rendszer megsértése miatt nyújtott be vádiratot, végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozva a férfire.

Elhagyta volt élettársa

Néhány nappal ezelőtt írta a Kékvillogó.hu, hogy egy 52 éves szolnoki nővel 2020 nyarán szakított élettársa, azonban a nő nem tudott belenyugodni abba, hogy párja elhagyta. A férfi közben egy másik, fiatalabb nővel jött össze. A megcsalt asszony egy éven keresztül, válogatott módon igyekezett feldúlni volt élettársa új életét.

Intim fotókkal zaklatta volt párját

A nő az éjszakai, hajnali órákban indított telefonhívásokon túl, 164 SMS-t, míg az egyik internetes csevegő oldalon 600 darab, esetenként az intim testrészeiről készített fényképmellékletekkel is ellátott, erotikus tartalmú üzeneteket küldött a férfinek azzal a céllal, hogy kapcsolatuk felelevenítésére ösztönözze.

Az új szerelmét is zaklatta

Közben a férfi új élettársának is küldött 2020 augusztusában 52 darab olyan üzenetet, amelyekben vetélytársát alpári, gyűlölködő hangnemben becsmérelte.

Az utcáról bekiabálva vallott szerelmet

A megcsalt nő 2020 augusztus végétől rendszeresen megjelent a sértettek szolnoki házánál, s az utcáról bekiabálva vallott szerelmet volt párjának, míg az új élettársat, obszcén kifejezéseket használva, fennhangon szidta.

Lufikkal próbálta visszaszerezni a férfit

Előfordult az is, hogy a ház kapujára lufikat kötött, illetőleg kézzel festett papír szivecskéket, feliratokat ragasztott. Még arra is képes volt, hogy a férfi utcán parkoló autójának szélvédőjére szerelmes levet tűzött.

Felfüggesztett börtönt kértek

A Szolnoki Járási Ügyészség zaklatás és más bűncselekmények miatt emelt vádat az 52 éves nő ellen. A járási ügyészség azt indítványozta vádiratában, hogy a bíróság végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönt szabjon ki a nővel szemben, és rendeljen ki mellé pártfogó felügyelőt. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság hoz majd döntést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció