A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 49 éves nő ellen, aki tavaly ősszel öngyilkossági szándékkal hajtott be egy vasúti átjáróba. A vádirat szerint az autós a vasúti átjáró piros jelzése ellenére szándékosan hajtott a sínekre, és ott kivárta, amíg befutott a Hegyeshalom irányából Budapest felé tartó expressz.

Vonattal ütközött az autó

Győrött az Ikrányi úti vasúti kereszteződésben vonattal ütközött egy személyautó 2020 novemberében. Az ütközés erejétől a jármű szabályosan kettészakadt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így nézett ki az autó az ütközés után

Forrás: ugyeszseg.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szándékosan hajtott a sínekre

A járművet egy 49 éves nő vezette, aki a baleset előtt zaklatott volt, magánéleti gondok gyötörték, ezért a vasúti átjáróhoz érve, annak piros jelzése ellenére öngyilkossági szándékkal, szándékosan a sínekre hajtott.

Hegyeshalom irányából jött a vonat

A vasúti pályán ekkor közlekedett Hegyeshalom irányából Budapest felé a gyorsvonat, amely a sínen lévő személyautónak ütközött, azt ketté szakította és a sínről lelökte.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: ugyeszseg.hu

Enyhe sérülésekkel megúszta a nő az ütközést

A brutális ütközés ellenére csodával határos módon nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és a vonaton sem történt személyi sérülés, azonban a mozdonyban több mint 3.700.000 forint kár keletkezett.

Alig maradt valami az autóból

Forrás: ugyeszseg.hu

Felelősségre vonják

A felelősségre vonást viszont nem úszta meg, mivel a közlekedés biztonsága ellen elkövetett bűntett miatt emelt vádat ellene az ügyészség, ami miatt három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: ugyeszseg.hu