A szekszárdi rendőrök őrizetbe vették azt a 28 éves helyi férfit, aki a napokban több üzletbe is betört a városban. Az egyik helyszínen az összetörött ablak darabjaival össze is vagdosta magát. Elfogásakor azt mondta a rendőröknek, hogy egy kutya harapta meg.

Vérnyomok az üzletben

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai a város főutcáján, járőrözés közben észrevették, hogy az egyik üzlet bejárati ajtaját betörték. A bolt előtt és bent is vérnyomokat találtak, és látták, hogy kutattak is az üzletben. Azonnal értesítették bűnügyes kollégáikat, akik megkezdték a helyszínelést és az adatgyűjtést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magával vitte a kasszát is

Rövid időn belül azonosították a tolvajt, aki betört az üzletbe, és a pénztárgép kasszáját is magával vitte, melyet nem messze egy kukánál kiürített és eldobott. A vérnyomokból arra következtettek, hogy a betörő meg is sérült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kutyaharapás

Még tartott a helyszínelés, amikor a vármegye egy másik városában, Tamásiban egy vérző férfit igazoltattak, aki azt állította, hogy egy kutya harapta meg.

Összeállt a kép

Amikor az adatait ellenőrizték, a Tevékenységirányítási Központ egyik ügyeletese összerakta a képet, és rájött, hogy a Tamásiban igazoltatott férfi azonos lehet azzal, akit a szekszárdi zsaruk  a betörés miatt keresnek.

Kültéri kamerát lopott

Az igazoltatottról időközben kiderült az is, hogy korábban Tamásiban egy kültéri kamerát lopott el a termálfürdő közelében – írta a police.hu.

Előállították

A 28 éves férfit orvoshoz vitték, majd ellátása után előállították, és a Tamásiban történt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően a szekszárdi betörés miatt is elszámoltatták. Kihallgatása után először még szabadon engedték.

Újabb betörés

Vasárnap késő este újabb betörésről érkezett bejelentés Szekszárdról. Ekkor egy dohánybolt ablakát törte be, és a kasszában levő váltópénzt emelte el az akkor még ismeretlen elkövető. A járőrök ezúttal is rövid időn belül azonosították, majd egy órán belül el is fogták a betörőt, az előző nap már kétszer is gyanúsítottként kihallgatott 28 éves férfit.

Mindent beismert

Kihallgatásán mindhárom lopást elismerte, de részletes vallomást nem tett. Ezúttal őrizetbe is vették, és kezdeményezték letartóztatását. A rendőrök előtt a korábbról már jól ismert férfival szemben több hatóságnál jelenleg is folyik büntetőeljárás, korábbi balhéi miatt pedig jogerősen több felfüggesztett börtönbüntetést is kapott a közelmúltban, melyek miatt szintén felelnie kell majd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció