A hazai sztárok közül vannak olyanok, akik nem a nyugodt vérmérsékletükről híresek, így egyáltalán nem lepődünk meg azon, ha esetleg arról olvashatunk, hogy megvertek valakit. Igaz, akad olyan is, akinek meg volt az oka rá, hogy brutálisan megüssön valakit, de természetesen olyan eset is van, amikor nem erről volt szó.

Eltörte az állkapcsát

Ganxsta Zolee 2015 decemberében került összetűzésbe egy kecskeméti cég karácsonyi partiján az egyik alkalmazottal. A rapper végül olyan erősen megütötte a férfit, hogy eltört az állkapcsa, az ügyben pedig nyomozást is indítottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Csak védekezett

 A kecskeméti ügyészség gyorsan lezárta az ügyet és megállapította, hogy nem bűnös a sztár, hiszen csak védekezett a támadó férfi első ütése után. A zenekar tagjai és a sértett kollégái is a zenész pártját fogták, tanúsítva, hogy tényleg csak védekezett a hátulról rátámadó ütésére.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A zenésznek már több balhéja is volt

Forrás: RTL Klub

Nem békültek ki

Ganxsta Zolee pár évvel később visszatért a tett helyszínére, de a nagy kibékülés elmaradt, mert a férfi nem jelent meg a rendezvényen. „ A béke jegyében hívtuk meg Ganxstáékat, jelezve, bennünk nincs tüske a történtek miatt. Az érintett kollégának dolgoznia kellett, de támogatta a meghívás ötletét” – mondta Németh Attila, a cég ügyvezető igazgatója.

Felmondott az alkalmazottja

Pintér Tibor ellen a tavalyi évben rongálás, testi sértés miatt nyomoztak a rendőrök, verekedésig fajuló összetűzésbe keveredett az egyik alkalmazottjával. A Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatója azon húzta fel magát, hogy a lovásza bejelentette, hogy felmond.

Brutálisan megverte

A színész ezután neki esett a férfinak és agyba-főbe verte, majd az iratait is elvette, de itt még nem volt vége a dolgoknak. Ezután az alkalmazott kocsijának is nekiesett és abban is károkat okozott. „A lovász – aki egyébként kaszkadőrként is dolgozik – felmondott neki. Ezen persze összevitatkoztak, ami verekedésig fajult, pontosabban Tenya őrjöngve ütötte a lovászt, aki csak állta a pofonokat”- mondta a megvert férfi egyik barátja.

Saját alkalmazottját verte meg a színész

Forrás: TV2

Nem ütött vissza

„Ő egyébként harcművész, még szerencse, hogy az ilyen sportágakat űzőkre jellemző a hatalmas önuralom, szerintem ezért nem ütött vissza. Ki tudja, mi történt volna akkor… Miután Tenya abbahagyta az ütlegelést, a férfi nyugodtan csak ennyit kérdezett: „Befejezted?” – folytatta a lovász barátja. Pintér Tibor csak ennyit nyilatkozott az ügy kapcsán, hogy ez az egész csak egy hazugság.

Tömegverekedésbe keveredett

Pumped Gabo 2019 májusában került bele egy tömegverekedésbe Vecsésen. Gabo az egyik barátját akarta megvédeni, akit többen földre vittek és rugdosni kezdtek. „Nem az én ügyem volt, de egy jóbarátom került bajba, ezért segítenem kellett” – mondta a kigyúrt celeb.

Húszan ütötték egymást

„Nem akarok belemenni az okokba, de Vecsésen egy igazi tömegverekedés alakult ki, vagy húszan ütötték egymást. Az egyik haverom is belekeveredett, de elsőre nem aggódtam érte, mert ütőképes gyerek. Aztán többen támadtak rá, a földre került, ahol rugdosni kezdték, ezt pedig nem hagyhattam” – mesélte az esetről Gabo.

Sérülést szenvedett

„Próbáltam ledobálni róla az agresszív embereket, és amikor az egyikőjüket megemeltem, akkor ficamodott ki a vállam” – árulta el a valóságshow-szereplő. Gabo vállát ezután sínbe tették, három hétig pedig kötésben kellett lennie, ami után egy hosszú gyógytorna várt rá. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pamped Gabo – Forrás: Instagram