Piros jelzés ellenére hajtott a sínekre csütörtökön egy Mazda Vas megyében. Az autó összeütközött a Bakony IC-vel, sofőrje a helyszínen meghalt. Az áldozat egy háromgyermekes családapa.

Halálos baleset Vas megyében

Halálos baleset történt még csütörtökön Vas megyében. Egy autó ütközött egy vonattal, a sofőr a helyszínen meghalt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre

A szürke Mazda Tokorcs felől érkezett, és a fénysorompó piros jelzése ellenére hajtott a sínekre a kemenesmihályfai vasúti átjárón, egyenesen az érkező Bakony IC elé – írja a 112press.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összezúzta az autót

Az autóban ülő sofőrnek esélye sem volt a túlélésre. Az érkező szerelvény szinte összezúzta a kocsi elejét, ő pedig azonnal meghalt.

Az autó egyik fele szinte eltűnt az ütközés után

Forrás: 112press

A mentők sem tudtak segíteni

A mentők szinte azonnal a helyszínre értek, de a férfi életét már nem tudták megmenteni. K. Ferenc ismerősei azóta is találgatják, hogy a háromgyermekes apát hogyan érhette a baleset.

A roncs egy darabja a vonat alatt maradt

Forrás: 112press

Többé nem láthatják apjukat

„Egyszerűen nem hiszem el, ami történt és hogy a gyerekek többé nem láthatják az apjukat” – mondta a férfi egyik ismerőse.

Kizárt, hogy direkt tette

„Feri jól vezetett, ismerte ezt a környéket, naponta járt arra. Az is kizárt, hogy direkt tette volna, sosem hagyta volna magára önszántából a gyermekeit” – mondta a tragédia után az ismerős.

Szakértők vizsgálják a baleset körülményeit

A baleset miatt órákig szünetelt a vasúti forgalom Sárvár és Celldömölk között. Az esetet szakértők bevonásával vizsgálják.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press