Ezúttal Nagycenken történt motoros baleset: figyelmetlenül kanyarodott egy autós az egyik kereszteződésben, a motorkerékpáros pedig nem tudta elkerülni a balesetet. A rendőrség fokozott óvatosságra inti a kétkeréken közlekedőket, az autósoktól pedig türelmet és megértést kér.  

Nem adta meg az elsőbbséget

Nagycenken közlekedett személygépkocsijával egy 53 éves férfi a Vám utcában. Haladása során az Iskola utcai kereszteződéséhez érve az „Elsőbbségadás kötelező!” táblát figyelmen kívül hagyta, nem biztosított előbbséget az úton szabályosan közlekedő 47 éves motorkerékpárosnak, és összeütköztek. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kórházba kellett szállítani

A motoros a baleset következtében a motoros megsérült, a mentők kórházba vitték – írta a police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem figyelt a Peugeot sofőrje

Hosszú ideig helyszíneltek a rendőrök

S-kanyarban bukott a motoros

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy súlyos motoros baleset történt Egerben is. Eddig tisztázatlan körülmények között a Külsősor úti S kanyarban bukott egy motoros, aki súlyosan megsérült. A férfi egy hosszú egyenes után, mintegy 90 méteres fékezést követően elborult az úton, majd a korlátnak csapódott. 

Menthelikoptert hívtak

A helyzet komolyságát jelezte, hogy mentőhelikoptert kellett hívni a motoroshoz. A férfit újra kellett éleszteni, de hiába küzdöttek a mentősök a motoros életéért, végül a helyszínen meghalt. Az áldozat egy negyvenes éveiben járó egri férfi volt.

Balesetek Veszprém vármegyében

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy jön a jó idő, és szinte egymást érik a motoros balesetek az utakon. Pápa belterületén, a Celli úton közlekedett motorkerékpárjával egy 50 éves férfi és annak 40 éves utasa, amikor a járművezető egy kocsisor előzésébe kezdett. Az egyik kereszteződéshez érve egy autós balra kanyarodott, a motoros pedig a személygépjármű bal oldalának ütközött. A balesetben a kétkerekű vezetője és annak utasa is megsérült.

Türelem és megértés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy közlekedésük során kiemelt figyelemmel legyenek a motorral, kerékpárral közlekedőkre! Legyenek türelmesek, toleránsak, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla szabályait a kétkerekűvel közlekedők esetében is minden esetben tartsák be!

Kockázat nélkül

A motorral közlekedőket pedig arra kérik, hogy a jármű sebességét minden esetben az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg, ne vállaljanak felesleges kockázatot. Mindig a megfelelő védőruházatban motorozzanak és viseljenek bukósisakot, ami egy esetleges baleset bekövetkezésekor akár az életüket is megmentheti. A motorkerékpárral közlekedőket továbbra is fokozott óvatosságra intik a balesetek megelőzése érdekében. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: police.hu