Pontosan egy éve omlott le a fővárosi Jókai utcában egy ház negyedik emeleti falrésze. A baleset egy fiatal balerina életveszélyes koponya- és gerincsérülést szenvedett. A balett-táncosnak sokáig olyan rossz volt az állapota, hogy mesterséges kómában tartották a kórházban és nem lehetett tudni, hogy valaha lábra tud-e még állni. Egy esztendővel a történtek után szívszorító bejegyzést tett közzé a világhálón.

Leomlott a tetőhomlokzat

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy tavaly június végén leomlott Budapesten a Jókai utca 1. szám alatti ház tetőhomlokzata. Rengeteg ott parkoló autó megrongálódott, négy ember pedig megsérült. A legsúlyosabb sérüléseket egy fiatal balerina szenvedte el, aki a barátjával sétált el épp a ház előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Minden szabályt megszegtek

Az Operettszínház táncosát sokáig mesterséges kómában tartották, miután súlyos gerincsérülést szenvedett. A megsérült lányt képviselő ügyvédi iroda jelezte, hogy kártérítési igénye van. Több szakértő is vizsgálta már az ügyet és azt állapították meg, hogy az építtető, a kivitelező, az egyéb közreműködők lényegében szinte minden vonatkozó szabályt megszegtek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felébredt a kómából

A színház később közleményben tudatta, hogy a lány szervezete reménykeltően jól reagált a műtéti beavatkozásra, az életfunkciói pedig kedvezőek, majd imát hirdettek a művész felépüléséért. Nem sokkal később Nikolett felébredt a kómából, majd elkezdte a rehabilitációt, hogy ismét felépüljön és táncoljon, hiszen rengetegen visszavárják őt.

Teljesen megváltozott az élete

A borzalmas baleset pontosan egy éve történt, Nikolett pedig a Facebook-oldalán tett közzé egy üzenetet, amelyben leírta: tavaly ilyenkor egy pillanat alatt teljesen megváltozott az élete.

Balett helyett gyógyszerek

 „Pontosan egy éve ezen a napon, egy pillanat alatt változott meg teljesen az életem. Aznap is átlagosan indult a reggelem, azonban azóta a szokásos balett gyakorlat helyett gyógyszerekkel és láb kimozgatással kezdődik a napom” – olvashatjuk a bejegyzésben.

Töretlen a kitartása

„Sok minden megváltozott, de pozitív hozzáállásom, jókedvem nem hagyott cserben. Nehéz próbára tesz az élet, de hiszem, hogy töretlen kitartásom visz majd előre ezen a rögös úton. Köszönöm, hogy itt vagytok az oldalon, ahol majd követhettek utamon” – tette hozzá.

Lánykérés és jótékonysági est

Tavaly szeptember 17-én vőlegénye a kórházban kérte meg a lány kezét. December 5-én jótékonysági gálát szerveztek a fiatal nő javára. A bevételt az ő és családja támogatására ajánlották fel.

Találkozna a felelőssel

„Nagyon szeretnék találkozni a felelőssel, megtanítanám neki bepelenkázni a menyasszonyomat, hogy nézze meg, ez milyen érzés. Aztán elbeszélgetni vele a négy fal között” – mondta akkor Benjamin. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Niki és Benjamin eljegyzése – Forrás: Budapesti Operettszínház, Somai Valér