Négyen meghaltak, hárman pedig megsérültek abban a balesetben, amely a M6-os autópályán történt szombat délután. A jármű vezetőjét rendőrök akarták igazolni, de a sofőr menekülőre fogta. Valószínűleg embercsempészettel foglalkozott.

Halálos baleset az M6-oson

Szombaton, 16 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvény közelében halálos kimenetelű baleset történt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A hatóságok elől menekült a sofőr

A baleset előtt egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg, az intézkedés alól kivonta magát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Árokba csapódott

A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.

Négyen haltak meg

A balesetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy ember életét vesztette, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

Vizsgálják a körülményeket

A baleset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ez is érdekelhet

“Hazaviszem Krisztián hamvait, majd együtt temessenek el” – nem hiszi a gyászoló asszony, hogy fia önként vetett véget életének a rendőrségi fogdán, a férfit 4 gyermek gyászolja

Embercsempész lehetett

Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál.

Teljes útzár van

A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszíni szemlét. Az arra közlekedők, a balesettel érintett útszakaszt a 6-os és 63-as számú főutak irányába tudják elkerülni.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu