A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök őrizetbe vették a 64 éves gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint „krétával” és „kristállyal” kereskedett.

Pszcihoaktív drogok

Egy jászkiséri férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. évben rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített 1000 Ft/pakk vagy 5500 Ft/g áron új pszichoaktív anyagot fiatal- és felnőttkorú helyi és környékbeli lakosoknak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogták

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével elfogták és előállították a jogsértőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őrizetbe vették

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, írj honlapján a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Fegyvert is találtak nála

A nyomozók kutatás során 73,5 g – az előzetes vegyész szakértői szakvélemény szerint – új pszichoaktív anyagot, 2 db maroklőfegyvert és lőszereket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében 3 gépkocsit, értékes műszaki berendezéseket, ékszereket és több mint 1 millió forint készpénzt biztosítottak.

Videón a rajtaütés

Folyik a nyomozás

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ne hagyd ki!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet