Egy ismeretlen férfi holttestére bukkant a Dunában, a Hídépítő Zrt egy munkatársa, a Bors információi szerint az illetőt frissen műthették.

A Rákóczi hídnál találták meg

A lap azt írja, a rendőrségi körözés szerint valamivel február 15-én reggel 8 után vette észre az alkalmazott, hogy egy test akadt fent egy bóján, nem messze a Déli összekötő vasúti hídtól, tehát közvetlenül a Rákóczi hídnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frissen műtött sebe volt

A helyszínre azonnal riasztották a rendőrséget, akik a katasztrófavédelemmel közösen emelték ki a testet. Az egyenruhások szerint valószínűleg egy férfit találtak, akinek frissen műtött sebe volt, és katétere, így az sem kizárható, hogy egy kórházból tűnt el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nehezen azonosítható

Az iratok szerint 166-170 centi magas, körülbelül 40-es lábú, valószínűleg férfi nehezen azonosítható, mivel előrehaladott bomlás indult be a testen, így az arc sem ismerhető fel. Az ismeretlen férfi azonosításához segítséget kérnek a rendőrök.

Ez áll a körözésben:

December végén is ismeretlen holttestet találtak

A BudapestKörnyéke.hu is megírta, hogy a rendőrségre 2021. december 16-án délután érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Sárszentmihály közelében, a Nádor-csatornában egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

50 év körüli férfi

A férfi 50 év körüli, hozzávetőleg 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, arca kerek, borostás. Haja 1-2 centiméter hosszú, világosbarna színű.

Ez segíthet az azonosításában

A rendőrök a helyszíni szemle során lefoglaltak egy nagyméretű, zöld színű, váll és oldalrészen fekete csíkkal, a gombrésznél és gallér résznél fehér szegéllyel ellátott inget.

Ezt az inget találták nála a rendőrök:

Fotó: police.hu

Október elején az M5-ös autópálya mellett találtak egy ismerlen holttesttet

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta titokzatos holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett. Ahogy arról akkor beszámoltunk lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. szeptember 16-án 18 óra 23 perckor, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti holttestet találtak.

Közlekedési balesetben hunyhatott el

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy az elhunyt feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozója 2021. szeptember 13-án bejelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rákóczi híd