Másfél évvel ezelőtt édesanyjával tűnt el Csulak Fanny. A kislányt azóta kétségbeesetten keresi édesapja, folyamatosan segítséget kér közösségi oldalán.

A Facebookon kér segítséget

„Segítsetek megtalálni a lányomat!” -ezt a felhívást teszi közé Csulak Levente rendszeresen az üzenőfalán. A 43 éves kétségbeesett édesapa azt reméli, hogy valaki információkkal tud szolgálni  kislányáról, Csulak Fannyról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Titokzatos módon tűnt el

A kislány titokzatos eltűnés már több mint másfél éve történt, az édesapa azonban bízik benne, hogy kislánya életben van és sikerül megtalálnia őt. És nemsokára végre magához ölelheti a gyereket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az anyjával tűnt el

A Svédországban élő szülők Fanny születése után nem sokkal váltak el, de a felügyeleti jog közös maradt, a kislány egy hetet az édesanyjánál, egy hetet pedig az édesapjánál töltött. Egyik napról a másikra azonban teljesen nyomuk veszett. Anya és lánya se telefonon, se Facebookon nem elérhetőek, nyomoz a rendőrség és az INTERPOL is. 

Másfél éve nem tud semmit lányáról

”A nyári szünet mindig úgy volt felosztva, hogy 1 hónap nálam es 1 hónap az anyukájával. Most sajnos nem nálam volt az első időszakban. Utoljára június 17-én adtam le Fannyt az iskolában, és azóta nem láttam szegényt. Csak telefonon beszéltem vele minden második nap. Utolsó beszélgetésünk 2020. július 17-én volt a lányommal, utána kikapcsolta a saját és Fanny telefonját is, és nyomtalanul eltűntek.” – mondta az édesapa a csaladinet.hu-nak.

Az utolsó telefonbeszélgetés

Az édesapa azt mondja, tisztán emlékszik az utolsó telefonbeszélgetésükre. ”Nagyon furcsa volt az egész, alig akart megszólalni Fanny. Amikor kérdeztem, hogy mit csináltatok ma szívem, halkan annyit mondott, hogy otthon vannak és játszottak. Úgy köszönt el, hogy szeretlek apa. Ezek voltak az utolsó szavai az eltűnése előtt.”

A rendőrséghez fordult

Június 20-án kellett volna eljönnie a kislánynak a szokásos átadási helyre, de nem érkezett meg az édesanyjával. A férfi a rendőrséghez fordult.

Csulak Fannit keresi édesapja

Forrás: Csulak Levente

Az Interpol is körözi

”Körözést szabtak ki rá és Fannyra is. Egyből tudtam, hogy külföldre mentek. És persze az Interpol is keresi a lányom, mert elrabolták. Folyamatos nyomás alatt érzem magam, mert azt sem tudom, hogy élnek vagy halnak, hiszen semmi jelt nem kaptam az eltűnés óta. Mindig ott vagyok, mint első nap. Tehát sehol.”

Nyomtalanul tűntek el

A 10 éves kislány tavaly kezdte volna a harmadik osztályt. Az édesapa azt mondja, se az iskolából, se a szomszédoktól, se a családtagoktól nem tudott meg semmit. Még a régi lakásukban sem volt semmi nyom.

Senki nem tud semmit

Senki nem látott semmit, senki nem tud semmit. Levente számtalanszor ült be az autóba és indult el olyan helyekre, ahol feltételezte, hogy a kislánya tartózkodik, vagy ahol úgy gondolta, hogy bármilyen információmorzsához juthat. De eddig sehol, senkinél nem járt sikerrel. Sosem adja fel, hogy megtalálja a lányát.

Várja, hogy lánya bekopog

Az édesapa azt mondta, hogy az elején úgy érezte, mintha egy rossz álom lenne, amelyből nem tud felébredni. „Az első napokban, hetekben annyira magam alatt voltam, hogy teljesen tehetetlennek éreztem magamat, azt gondoltam, soha többet nem fogom őt látni. Nehezen, de összeszedtem magam annyira, hogy bár most is csak túlélem a napokat, de legalább már dolgozom, tervezek, gondolkozom, hogy mit tehetnék, és reménykedem. Reménykedem, hogy egyszer kopogtat az ajtónkon, rám mosolyog, és azt mondja: – „Szia, apa!” – majd megöleljük egymást. 

Soha nem adja fel

„Ez a remény visz tovább mindig. Soha de soha nem adom fel a reményt, hogy megtaláljam, bízom benne, hogy életben van és egyszer majd minden olyan lesz, mint régen. Alig várom, hogy újra együtt járjuk az erdőt, gombásszunk, biciklizzünk, a kedvenc ételeidet főzzük közösen és nagyokat nevessünk. Nagyon hiányzol, Drága Fanny!” – mondta szomorúan a lapnak Csulak Levente. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csulak Levente és lánya Fanni – Forrás: Facebook