Furfangos trükkökkel csalt ki pornográf felvételeket kisgyermekektől egy húszéves férfi, aki magát rendőrnek kiadva hálózta be a tizenkét esztendős kislányokat – értesült a Blikk. Ráadásul a március 11. óta letartóztatásban lévő T. a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában dolgozott fegyveres biztonsági őrként. 

Meztelen képeket csalt ki

Letartóztattak egy borsodi rendőrségen dolgozó húszéves biztonsági őrt, aki 12 éves kislányoktól csalt ki meztelelen felvételeket. A férfi egy iskolai kiránduláson, ahol csoportvezetőként vett részt, ismerkedett meg áldozataival, majd később online vette fel velük a kapcsolatot, és egy trükkel bírta rá őket a felvételek átküldésére – írta a Blikk. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Rendőrnek adta ki magát

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség szóvivője azt mondta, hogy a férfi rendőrnek adta ki magát a három kislány előtt, majd később megkereste őket az interneten keresztül. Dr. Jogg Zsolt közlése szerint azt adta elő nekik, hogy rendőr, aki le akar buktatni egy felhasználót, és a nyomozáshoz kéri a segítségüket.  

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hekkerhez irányította őket

Megadott nekik egy felhasználónevet, azt állítva, hogy egy hekkerről van szó, akit a rácsok mögé akar juttatni. Kiadta nekik, hogy vegyék fel vele a kapcsolatot, majd annak érdekében, hogy ő lebuktathassa, tegyék meg, amire kéri őket.

A szülő buktatta le

A „hekker” azonban ő maga volt, és meztelen felvételek és fényképek készítésére, valamint átküldésére bírta rá a kislányokat. A férfit az egyik szülő buktatta le, aki hallotta, amikor a lánya egy telefonbeszélgetés során tiltakozott, és ezután értesítette a hatóságokat.

A rendőrségen dolgozott

A férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában dolgozott fegyveres biztonsági őrként az egyik kelet-magyarországi kisváros kapitányságán. A lap úgy tudja, hogy az állást az ott vezető beosztású rendőrként dolgozó édesapja segítségével kapta meg.

Nyomozás indult

A március 11-én letartóztatott férfi ellen még zajlik a nyomozás, és további sértetteket keresnek. Március közepén egy budapesi férfit tartóztattak le, aki testvére hétéves kisfiáról készített pedofil felvételeket. A gyanú szerint éveken át készített felvételeket rokonai gyerekeiről. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció