Megcsúszott egy angol rendszámú, jobbkormányos Mercedes a fővárosban, a 20. kerületi Knézich utcában, majd kidöntött egy villanyoszlopot és az oldalára borult. A helyszínen elvégzett légalkoholos teszt erős ittasságot mutatott nála, amire már a viselkedéséből is lehetett következtetni, mivel a rendőrautó hátsó üléséről minősíthetetlen hangnemben kiabált a rendőrökkel. Cikkünkben mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Megcsúszott a jobbkormányos Mercedes

A 20. kerületi Knézich utcában, a Klapka utcai kereszteződés előtt megcsúszott egy angol rendszámú, jobbkormányos Mercedes C220, miközben a Jahn Ferenc Kórház irányából haladt észak felé. Az autó a járdára sodródott, kidöntött egy villanyoszlopot, amely a sarki ház kertjébe dőlt, majd a bal oldalára borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Erősen ittas volt

A sofőr fiatalember nem sérült meg a balesetben, viszont saját erejéből nem tudta elhagyni a roncsot, egy arra járó taxis húzta ki az autóból. A helyszínen elvégzett légalkoholos teszt erős ittasságot mutatott nála, amire már a viselkedéséből is lehetett következtetni, mivel a rendőrautó hátsó üléséről minősíthetetlen hangnemben kiabált a rendőrökkel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Visszaborították a kerekeire

Az sem zárható ki, hogy valamilyen tudatmódosító szer is volt a járműben, ezért volt ilyen feszült. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Mercedest, majd visszaborították a kerekeire. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy pusztítást végzett a Mercedes

Oldalára borult a járgány

Saját erejéből szállt ki a sofőr

Egy oszlop is kidőlt a baleset során

A mentőknek is volt dolguk a helyszínen

A baleset okait még vizsgálják

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke/GK